5 gedachten over “Das Wort Nach Sonntag”

  1. Het vertalen is jullie wel toevertrouwd, al is het een helse klus. Ik denk dat de plaatselijke apotheker vreemd opkijkt nu hij een lading slaappillen bezorgt bij het klooster/kloosters. Ja Bert, ze zijn aan het rondbellen. Ik ben niet nieuwsgierig maar ik wed dat als je de telefoon kon afluisteren dat je hoge zenuwachtige stemmetjes kan horen want in Duitsland werken ze toch anders (doeltreffender) dan Deetman en Lindbergh bij elkaar. Dat weten ze en ze hebben een goede reden om zenuwachtig te worden/zijn!!!

  2. Het lijkt mij nog al veel om te vertalen.
    Zou het in het licht van de persverklaring/oproep niet handig zijn ’s effe te kijken of, zo ja waar en hoe dan je in Hannover wél kunt pinnen?
    citaat:
    Die Presseerklärung des VDD zeigt, dass das Projekt nicht mehr realisierbar ist. Das KFN möchte allerdings den Versuch unternehmen, zumindest die geplante Opferbefragung zu retten. Es appelliert an alle kirchlichen Missbrauchsopfer, freiwillig an einer anonymen Fragebogenerhebung des Instituts mitzuwirken. Die Bitte ist, dass sie sich per Mail (kfn@kfn.de) oder brieflich (Lützerodestr. 9, 30161 Hannover) an das KFN wenden, damit wir ihnen den Fragebogen per Post zusenden können. “

    1. Weten we, hebben we dus al gedaan. Ja, ja we willen de Nederlandse doofpot omzeilen…en terecht of zouden ze als gekken aan het bellen zijn?? Waar maak jij je eigenlijk druk om?

Reacties zijn gesloten.