All Over Paradise

https://www.youtube.com/watch?v=dlAFQ34aV8E

‘All over paradise’, schreef ik enkele weken voor mijn hartstilstand in Mei 2016….toen was het even donker, was ik ff alles kwijt, kon ik niets meer herinneren, lieten mijn beste vrienden niks van zich horen (behalve zoon Ramon / Jody / Jesse, broer Paul) en zie ik ben er weer….herinner me aan jullie… all over paradise

(song written one month before heart-attack in 2016)

ALL OVER PARADISE

There’s a full moon pending all the air for you

there’s a full moon sending all the love to you

there were cats fighting life’s bigger than you

full moon na na na

There’s a full moon falling down a well of gloom

you can put your head up breaking all the rules

is there moonlight all over paradise

it’s true full moon na na na..all over paradise

words / music Bert Smeets