Jongens met jurken

Dank Ad en Icesurfer voor de wensen, het was een verschrikkelijke griep, meedogenloos. Ik heb vijf dagen niet gegeten en als ik al in de spiegel durfde te kijken leek hetgeen ik voor me zag op zo’n wegkwijnende wolf in de steppe, ergens in het rulle zand uitgeput die uitgedroogd zijn eindbestemming onderging. Nee, ik heb me er niet bij neergelegd (moest nog het een en ander doen).

vliegtuigen bommenEr is weer van alles gebeurt de afgelopen week zo profiteert de wapenindustrie als belangrijkste economische macht van de talloze brandhaarden, all over the world. Zullen wij nu eens de vergelijking met Hitler erbij halen? The answer is: bommen gooien Obama dat is een schoon vooruitzicht en pracht CV voor een Nobelprijs winnaar. De komende drie jaar zijn de vrouwen en kinder lijkjes niet van de beeld buis te slaan of u moet alle media de deur uitgooien. We zouden de programma’s van de politieke partijen moeten schrijven met een aantal punten die zij moeten ondertekenen: werk niet (zo min mogelijk) mee aan de oorlogsindustrie (tabaksindustrie / farmaceutische).

Fuck Timmermans gaf toe dat het een en ander toch niet zo slecht is gegaan met het bergen van de slachtoffers???? De man met de ring, de fuck, noemde Timmermans hem in de VN. Applaus! Monica Clinton bloosde vol lof over zoveel emotie. Al deze emoties zetten de wind onder de anti-Russische, koude Kiev stemming waarin, rechts fascisten na de coupe in de regering kropen van het westers gezinde Oekraine. Gevolg boycot producten, derving van inkomsten, mensen raken werkeloos en Timmermans maakt promotie met hoger salaris bij Juncker…juist F.U.C.K them eens!

Dan viel, al zappend, het nieuws in het tien uur journaal van Zaterdag waarin ik eerst Anita zag daarna mezelf met kruis in het kunstwerk van Pierre Habets (de weg naar verzoening) en het kunstwerk_misbruikkort geding werd aangekondigd op 18 sept. over de sluitingsdatum meldpunt 1 Juli dat ruim van te voren is aangekondigd. De rechter mag zich uitspreken over een eigen RKK procedure die door de Tweede kamer wordt geïnitieerd en gemonitord. Misschien kan de rechter dan tegelijk kijken naar de rol in het verleden waarin de dames van de VPRKK de parlementaire enquête keihard lieten vallen, daarmee deze procedure alle doorgang te verlenen die ze nu om andere reden tot bij Petrus willen opschorten. De dames staan te trappelen in de gender meno-pauze wachtkamer van de VPRKK. Uiteraard wordt het helingsproces pas ingezet wanneer hoofdzuster Knibbe met haar stasi-archief zich ermee gaat bemoeien. Nou veel succes dames, uiteraard is er weer genoeg zendtijd voor jullie achterhaalde zeventiger jaren opvattingen over de gender agenda…maar deze agenda: 1 Juli bepalen die jongens met die jurken.

One thought to “Jongens met jurken”

  1. Hoi Bert, Je hebt het helemaal niet nodig op je leeftijd om nu zo anti vrouw te reageren. Samenwerken is aangenamer. Er is geen winnaar…gr luc 77

Reacties zijn gesloten.