3 gedachten over “Aftrekken en optellen nieuws”

 1. Laat me dan, naast mijn pessimisme en – hoe kan het tenslotte ook anders, niewaor – fraaie ideeen ook maar een mijn brede grijns maar even delen die ik nu (en niet voor het eerst) heb bij het me realiseren dat dit alweer een resultaat is van een van de beheptheden vanuit De Voorzienigheid (en de – redelijk krankzinnige – strategie die mn. mijn directrice in Driehuis hierop voerde.
  In haar uitwerking werkte het absoluut niet, integendeel zelfs!!, maar er zaten een paar kantjes aan die me in ieder geval nu (naast mijn fraaie ideeen ) in ieder geval die brede grijns opleveren.

 2. @AT helemaal met jou en de nederlandse kerkhiërarchie eens: je bent een goed doel.
  Maar ik vrees dat de financiële voordelen van het coulancefonds toch niet aan jou noch aan MCU maar naar de RKK-N zullen gaan.

  Wat dat betreft zou het meer dan interessant zijn – en waarschijnlijk financieel ook nog meer dan de moeite waard – om een paar enthousiaste mensen te (zoeken/) vinden die hun kennis in zouden willen zetten om met de resultaten die er -temidden van alle waanzin en het geweld van de afgelopen jaren – behaald zijn aan het werk te gaan om dat eens financieel te vertalen en daar eens conclussies (en voorstellen) uit te halen.
  ’t Zou wel ’s niet alleen in het belang van jou (?) en/of andere individuen van MCU kunnen zijn, maar ook ’t nodige op kunnen leveren op een aantal andere terreinen die van belang zijn voor “slachtoffer” cluppies (en machtsmisbruik)
  (daarnaast natuurlijk ook heel interessant om al dat politiek geblabla van Deetman cs., die kerk en zeker ook volksvertegenwoordiging in dat geweld van de afgelopen jaren eens financieel te kunnen bekijken)

  Maar voorlopig vrees ik dat het een Goed Doel zijn (een aantal van) jullie alleen maar een hoop – ook financieel – heeft gekost.

  Op grond waarvan je inderdaad kunt concluderen dat ik die Goede Doelen discussie in een democratie belangrijk vindt 😉

  (hoewel ik ook daar mbt Staat en Kerk heel erg pessimistisch over ben)

 3. Ook ik wil dan wel “GOED DOEL” zijn.
  Dus ook hier klopte het niet of is het allemaal gebiecht.

Reacties zijn gesloten.