Cliff in de branding

cliffDe politie heeft het onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik door zanger Cliff Richard (74) fors uitgebreid.

Er zou nu sprake zijn van meerdere beschuldigingen aan het adres van de artiest, berichtten Britse media woensdag. Richard spreekt alle beschuldigingen tegen.

Het zal toch geen hype worden zoals dat met de RKK is gebeurd, daar kwamen ineens / opeens vele jongetjes en meisjes uit de poppenkast. Een hype, als je niet weet hoe je met beschuldigingen van seksueel geweld moet omgaan.

Summer holiday maar dan in winter /spring time of 2010. Zal er nog een lied worden geschreven over The Summer of 2010 toen wij, MCU, op apengapen lagen, dolgedraaid van de vele mails / meldingen die wij kregen over seksueel geweld, en bedolven werden onder de dossiers.

Hulp en Recht moest zijn activiteiten staken want ze konden het niet meer aan, wij hebben stug doorgewerkt en het is inmiddels 2015, en er is nog steeds veel te doen.

Even nog terug naar Cliff en zijn verweer, hij noemt de aantijgingen cliif summer  holiday”absurd en onwaar”. Het lijkt in veel opzichten op de hype misbruik in de katholieke Nederlandse kerk instellingen, wiens bisschoppen verbaasd reageerden “het gebeurt toch overal”, en “het grondpersoneel is niet te vertrouwen“. Inmiddels is Gijsen het haasje maar ja die vertrouwde zelf ook niemand.