De weg naar…vergeving

Soul child
Soul child

Paus Franciscus heeft vrijdag in zijn moedertaal, het Spaans, vergeving gevraagd voor het feit dat geestelijken kinderen hebben misbruikt. Hij deed dat in ongewoon harde bewoordingen.

Maandag zal ik tijdens de voorbede inzegening kunstwerk Pierre Habets de weg naar verzoening, in de OL Vrouwe basiliek te Maastricht-in het Spaans- deze vergeving beantwoorden…

3 gedachten over “De weg naar…vergeving”

  1. Bert ik vind dat jij daar de juiste persoon voor bent. En dat jij het ook verdiend om je naam in Rome te laten zien.
    Alleen lees ik op internet dat het niet altijd is “van de doden niets dan goeds”.
    Laat de naam Jo Geijsen niet vallen want deze leugenaar heeft ook weeer een gebod niet laten door dringen in zijn schijnheilige kop.Op dit moment zijn er al veel geboden vergeten door de heren van de kerk.

  2. Goh Bert, als slachtoffer van …seksueel misbruik… op het Jongenspensionaat St.Maria ter Engelen te Bleijerheide, zal jij de juiste snaren weten te bespelen.
    Ik wens je het beste, voor jezelf natuurlijk. Luc Kusters, Baexem. ps. Mooie foto, mis je middelvinger, haha. I love you!

    1. Ja, Luc op een instrument zit meer dan 1 snaar. Je moet leren ze allemaal te bespelen. Niet alleen de zware maar ook de lichte, dunne snaren en proberen het middengebied te beroeren. Gitaar spelen is relatief makkelijk maar je moet wel de pijn overwinnen van de eelt op je vingers, ach en dan kun je er hard op slaan en nu en dan tegen de snaren heel zachtjes blazen…maar muziek maken is het centrale punt, ze laten klinken in de hel als in de hemel. Het mooiste echter is ze met de middelvinger te bespelen! groet Bert.

Reacties zijn gesloten.