Doe mij een etterbakkie advocaat

koffie 2In de tijd dat Schafraad mede gefinancierd door zijn parochianen een echte strafpleiter als advocaat in de arm nam, was het strijdplan duidelijk ‘maak ze ongeloofwaardig’. Alles werd uit de kast gehaald, het zwaar onder druk zetten van 1 klager tot de oproep onder ex-leerlingen: ‘kennen jullie die en die en hebben jullie iets gemerkt‘. De stiekemerds wassen hun handen in mea culpa’s onschuld en zijn geen steek veranderd sinds de dagen dat ze op jongens slaapzalen rondneusden op zoek naar masturberende jongens die even “gecontroleerd” moesten  worden. Schafraad wist welke advocaat hij moet aantrekken, hij past bij hem, een advocaat met een grote mond uit Amsterdam die graag de aandacht trekt en die privacy ziet als een instrument: ‘wat kan ik gebruiken, en wat niet’. Door Deetman en het Meldpunt werd aangegeven dat wanneer er steunbewijzen waren een lage bewijslast zou zijn. Zij hebben zich aan hun woord gehouden in vrijwel alle zaken behalve in die tegen pastoor Schafraad. Natuurlijk mag je je verdedigen, de manier waarop is echter dubieus gezien Jan Schafraad tegen mij ver voor de onthullingen in 2010 aan mij vroeg: ‘wat weet je van mij’. Zaken doen zit en zat er niet in maar van persoonsverwisseling was toen geen sprake (idee was trouwens van Gijsen) en werd het argument ‘een ander feitencomplex in de wereld geroepen‘!!koffie

De immer naar waarheid zoekende pastoor Schafraad weet van Leonardus, Servatius, Monulphus, en de grootste lolbroek op internaat seksepietje Landric, ach dan weet hij vast nog méér, ook broeder Alphons weet van misbruik broeders maar die nam weer een andere bakkie als advocaat die met de gigantische onthulling kwam dat sommige ouders juist wilden dat de jongens gestraft werden (gelijke monniken, gelijke kappen). Hooggeëerd publiek dit vermaak wordt u vijftig jaar na dato nog voorgeschoteld allemaal bij een gratis, heerlijk bakkie mep en speelplezier rondje Bleijerheide, én….langs de kromme weg van de waarheid.

http://www.dichtbij.nl/maastricht/regio/artikel/3325525/klagers-pastoor-schafraad-willen-geen-etterbak-genoemd-worden-door-advocaat-van-oosten.aspx

 

 

9 gedachten over “Doe mij een etterbakkie advocaat”

 1. Tot slot een tip: als je voortaan een hulpvraag de lucht inslingert, ben dan niet verbaast wanneer je die hulp inderdaad krijgt omdat mensen je welles je partner en jou serieuser nemen dan jij zelf, spaart allicht toch mooi weer een ombudsman/vrouw uit of de pindakaas van een stelletje advocaten.

 2. Dag Corrie, ik denk dat ik inmiddels snap waar je chinese opdracht in vredesnaam overging. Mijn aanbod is dus niet meer nodig, en bij deze vervallen.

  Je verontschuldigingen hoef ik ook niet.
  Ik heb me zojuist bescheurd van het lachen bij een straf bakkie op het drie landen punt. En daar schier ik heel wat meer mee op.
  Bespaar mij dit soort rotzooi dus voortaan.

  From: crispina
  To: corrie
  Cc: Bert Smeets
  Sent: Wednesday, January 15, 2014
  Subject: ??? privacy

  ????
  Dit klinkt als weinig vriendelijk, maar ik kan me natuurlijk vergissen.
  Jij /jullie kennelijk ook, want ik wil en wilde abslotuut niet “nu bellen en mailen met ons”

  zoals ik je volgens mij voldoende duidelijk heb gemaakt.

  En met welke onzin ik zou moeten stoppen???? ’t Is mij een raadsel hoor.

  Maar mocht je een serieuse vraag hebben, laat dat dan maar merken, en wat mij betreft gewoon in het openbaar omdat ik inderdaad geen enkele behoefte heb aan privé email , en ik ook bepaald mijn toestemming voor het geven van mijn email niet heb gegeven aan Bert voor het ontvangen van dit soort chineese opdrachten.

  Maar ik wil je gezien de waanzin van dat Mea Culpa en wat jullie georganiseerd hebben 1 x serieus nemen, dus als het niet anders kan …..en je inderdaad een kennelijk belangrijke vraag hebt kun je die stellen en zal ik zien of ik die uberhaupt kan beantwoorden.

  En dan heb je volgens mij nog knap mazzel bij mijn boerenfatsoen ook.

  Mocht je het je afvragen: het antwoord op een eventuele vraag: gossie zou die er de pest in hebben is ja. Ik hou niet van dit soort domme giftige en hypocriete bullshit waarvan mea culpa een overdaad heeft laten zien, dus probeer mij daar vooral niet bij te betrekken. Met namens de feestcommissie mijn dank.

  En aangezien ik verder met jou (en of Leo) geen afspraken heb over het gebruik van mijn email, beschouw ik dit dus niet als privé email -daarvoor maak ik eerst afspraken met mensen, controleer maar bv. bij je voorzitter/woordvoerder en anderen – dus
  mocht je je verontschuldigingen aan willen bieden, dan gebruik je daar mijn of jullie eigen blog maar.

  Crispina

 3. Nu kun je natuurlijk ook het Eichmann proces daarop gaan zitten bestuderen, maar ik je garanderen dat je met het maar even lenen van die blinde heiligen en dat één zins uitleg van Richard Sipe over katholicisme in ieder geval heel wat vrolijker wordt.

 4. Met vriendelijke groet, Corrie Bel-van Tilborgh

  Vriendelijke groeten terug, mede namens Richard Sipe, die ons allen al jaren geleden n.a.v. Roger Mahony , Los Angeles en diens meer dan rücksichtslos gedrag tegen over slachtoffers (en de daarbij behorende volgens mij wereldwijd grootste financiele claim ooit)
  dat stukje katholieke leer al uitlegde:

  ik lieg alleen wanneer het mij uitkomt.

 5. mmmm, bij gebrek aan kennelijke zelfs maar de informatie over wie die Rutten met z’n rapport dan wel zou zijn kun je misschien maar beter even een paar heiligen van mij lenen. Ik heb ze over want heb ook geen idee wie dat in vredesnaam waren maar ze stonden meer dan levensgroot bij ons in de De Voorzienigheid (Amsterdam) gangen
  hartstikke blind de boel te bewaken

 6. dit vermaak wordt u vijftig jaar na dato nog voorgeschoteld allemaal bij een gratis, heerlijk bakkie mep en speelplezier rondje Bleijerheide, én….langs de kromme weg van de waarheid.

  daarbij knallen ze niemand naar beneden omdat die zijn nek uitsteekt. En Jos, Crispina hou op over dat kleinzerig gezeik over die voorzitter / woordvoerderschap. Man ik schrijf als Bert, ik doe het voor kleine Bert, ik laat Bert, ik huil met Bert, ik sta op met Bert en dat is meer dan genoeg.

  https://www.bertsmeets.nl/de-vergrijsde-collecte-bus/

  ’t Is maar wat je vermaak noemt.
  een niet jurist hoeft het gewoon over schorem
  en een verstandig mens over psychiatrie
  maar dat levert natuurlijk ook weer een claim op

Reacties zijn gesloten.