Het goddelijk cyber oog

imagesPlak uw webcam af, sluit uw ogen, schakel uw microfoon uit, doe de gordijnen dicht, het huis op slot…we waarschuwen u vroeger zag God veel maar niet alles, nu de webcam gluurt de hele dag, ziet wat u doet, tegen wie u praat (muren / kat / fluitketel), met wie u belt, of u uw huisdieren goed behandelt.

Dit is ook een waarschuwing voor iedereen die anoniem de hele dag complotten achterhaalt, internet afstruint, knipt en plakt, wikipedia kennis  absorbeert voor het ego genot, asbest in bakkersovens als facebook lezers elkaar voeden en informeren, alle synonieme geesten die dit blog lezen, weet dat wij alles doorzien: wij sturen Mea Culpa secret service op u af. U weet we zijn tegen het geluk van slachtoffers in de RKK, zij, althans het gesloten netwerk, kopiëren wij op afstand dus weet wat u weet, weten wij allang..we kennen u!

Dit is een waarschuwing van de overheid??? Weet de overheid ook wie ons bespiedt? De rechter zal een 18 jarige jongen veroordelen voor cybercrime, diezelfde overheid bespioneert ons al decennia, luistert ons massaal af, staat andere landen toe afluistersystemen in ons land te plaatsen. Gaat de rechter de overheid ook opsluiten, boeten? God, ik zou willen dat u dit allemaal zag.

 

2 gedachten over “Het goddelijk cyber oog”

Reacties zijn gesloten.