Maan boodschap

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA is op zoek naar een nieuw ontwerp voor een toilet dat kan worden gebruikt in de ruimte en op het oppervlak van de maan. Daarvoor hebben ze een ontwerpwedstrijd opgezet voor jong en oud.

Goed voor de mensheid om zich net als aan het begin van de Covid 19 crisis, anale prestaties niet kunnen veroorloven te verwaarlozen, en de mensheid met stuwende krachten vooruit te helpen met karren vol  toiletpapier, en een heus echt toilet naar de maan te sturen. Uw boodschap komt nu wel duidelijk over mens en kan nog een satelliet verbinding met de aarde door Nasa worden geregeld wanneer de eerste schijtende mens op de maan er eens lekker voor gaat zitten!

De jeugd mag wederom ingeschakeld om dit ernstige probleem en de ouderen, toch eenzaam, hun tijd te dolen met dit gigantische schoonheisprobleem. Nu heeft de mensheid wel vaker blunders gemaakt door zomaar een oorlog te beginnen omdat ‘de vijand’ verslagen moest worden. De vijand is een verzinsel van de mens, net zoals hij zelf vastgelopen is in een ‘empty world full of nothing’, en niets hem meer gelukkig maakt.

Gisteren sprak ik dierenactivisten die pleiten voor een veganistische leefwijze want de massa moord op dieren is gigantisch en dit alles gebeurt naast ons, in oerlelijke mega stallen waar naast de kippen de haan met achterwerk en al, gelijk door de shredder gaat.

We komen er nu achter dat we zo wie zo vast zijn gelopen met onze ‘welvaart’ die het welzijn opklopten met pure maneschijn (moon shit), en kunnen een simpel probleem als zwarte piet niet oplossen dus eerst maar eens een mooi, wit toilet ontwerpen op de maan.