All in the family, Smeets

http://www.youtube.com/watch?v=vVoKaazYdOA

Collage aantal jaren geleden gemaakt in opdracht van mijn moeder, door wie is mij onbekend. Het begint met een prachtig beeld van mijn moeder, daarna mijn vader, twee heel mooie, jonge mensen. U ziet mijn ouders huwelijk te Wittem, Epen waarna het geleidelijk overgaat naar gezinsuitbreiding, geboorte zus Marie-Therese,  broer Paul,en ondergetekende. De dood van mijn vader en vervolgens  gelukkiger periodes in de zestiger jaren.

5 gedachten over “All in the family, Smeets”

 1. Prachtige collage en voor mij heel herkenbaar deze foto’s uit de eind 40’er, 50’er en 60’er jaren. Kon zo uit mijn eigen schoenendoos komen. Ja, die babyboomers hebben terugkijkend toch het een en ander meegemaakt.

 2. Hi Bert,
  Zo mooi en ontroerend! Het heeft me tot tranens toe bewogen.
  Een prachtige herinnering aan je ouders.

 3. Een prachtige collage Bert.

  Zo zie je, dat drama, nostalgie en romantiek heel dicht bij elkaar zitten. Enigste waarheid in het leven is, dat je geboren wordt om ook weer dood te gaan!! Zijn harde feiten in het leven. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder.

 4. Hi Bert,
  Schitterend. De tranen kwamen in mijn ogen. Ik zag zoveel gelijkenis met mijn eigen omgeving vroeger. Prachtig. Ik heb vroeger in Eys -Wittem gewoond. Ik zag dat jouw ouders trouwden in Wittem. Waar was je vader bij de Politie / Rijksveldwachter ? Groetjes Harry Wolters.

Reacties zijn gesloten.