OM en RKK kijkshop

Begin dit jaar, om precies te zijn 4 Januari 2012, zat ik op politie bureau Heerlen om een melding te maken van doelbewust vernietigen bewijslast RKK jongenspensionaat te Bleijerheide. Ruim een uur lang werd mijn klacht opgenomen en doorgezonden aan OvJ. Die zou er binnen niet al te lange tijd naar kijken. Na een ruime pauze ben ik gaan bellen met een van de twee dienstdoende politie ambtenaren Hans en Cor. Hun reactie: OvJ had het druk maar binnen twee weken zou hij ernaar KIJKEN.

Twee weken later belde ik braaf hoe of wat? Telefoon ging over maar niemand nam op. Later, en de dagen erna nog verschillende maal gebeld en steeds leek het of telefoon doelbewust werd afgebroken. Cor, noch de vriendelijke Hans hebben ooit nog iets van zich laten horen en dat in de maanden dat Tweede kamer uitvoerig informeerde naar seponeringen RKK misbruik van de afgelopen 50 / 60 jaar.

Nu, men hoeft niet zover terug in de tijd te gaan, nog steeds doet OM niets. Zelfs na 10.000 tot 20.000 slachtoffers lachen politie en geestelijken het misbruik schandaal op hautaine wijze weg. Wat gebeurde er vervolgens: Via de heer Moraal van OM, die wij mochten ontmoeten bij de hoorzittingen Tweede kamer, drongen wij aan op in ieder geval het BEKIJKEN van mijn melding dat ergens in een la lag op het politie bureau te Heerlen. Er zou naar GEKEKEN worden, een typisch Nederlandse bezigheid die op afstand zich het veiligst voelt.

Wederom telefoontjes naar de heer Moraal, baas OM, en eindelijk na veel vijven en zessen kreeg ik op 10 Juli jongstleden telefoon van de heer S. van het OM (ja tegenwoordig is privacy number 1) die mij uitlegde dat ik opnieuw aangifte moest gaan doen bij politie Maastricht, waar we overigens ook al waren afgescheept over oa. de archieven kwestie. Politie Maastricht zou de hele melding opnemen en vervolgens zou die afgewezen worden (wegens verjaring) en dan kon ik beroep doen op procedure 12. De politie te Maastricht zou contact met mij opnemen!

Ik quote mezelf uit een mail aan MCU:

Ons punt van de archieven kwestie blijkt actueel. Dit punt, terecht zo antwoordde S (OM), is dat voor ons de archieven in het Deetman rapport vernietigd bleken, een nieuw bewijs dat wij niet konden weten. Mijn redenatie (en die van Deetman tijdens de vele bijeenkomsten) die op jacht ging naar archieven om daar enige hoop uit te kunnen putten is dat voor de Bleijerheide jongens veel weg of verborgen of….nog ligt verwaarloosd weg te kwijnen op andere plaatsen. Alle archieven die olangs door Bakker contactgroep genoemd worden, zullen door mij, MCU, in artikel 12 bij het hof worden aangekaart. Die moeten dan uitzoeken hoe deze archieven kwestie ligt en heb OM vriendelijk gevraagd of zij net als in Duitsland, België, Ierland, Amerika invallen konden doen, daar geen enkel samenleving het kan toestaan dat er 10.000 tot 20.0000 slachtoffers seksueel misbruik zijn geconstateerd, en niets gebeurt.

Telefoontje van politie Maastricht laat op zich wachten…benieuwd wanneer ze het gaan BEKIJKEN.

http://arrestdemmink.com/

2 gedachten over “OM en RKK kijkshop”

  1. Wellicht een tip waar iemand iets aan heeft maar wanneer je berichtgeving uit die tijd bekijkt en die op telt bij wat er inmiddels bekend is zou het wel ’s de moeite waard kunnen zijn ’s met de behulp van de archivaris ’s te gaan zitten bladeren in het archief van de Stichting Sportraad Kerkrade c.q. te gaan praten met mensen die daarbij betrokken waren.

Reacties zijn gesloten.