Pastoor is niet zichzelf

Pastoor heeft spijt van bekijken foto’s meisjes

De pastoor stelt dat hij ”stom en naïef” is geweest. ”Ik heb gezondigd tegenover God en tegenover u, broeders en zusters.’’

Hij zegt dat hij ”niet zichzelf” was en dat enkele dingen hem flink tegenzaten en hij afleiding zocht. ”Helaas liet ik mij daarbij verleiden die ook te zoeken op de computer. Daarbij bekeek ik bepaalde websites voor volwassenen, waar ik eigenlijk afschuw van heb.

Maar het kwaad was geschied. Na enkele weken bleek ik daar, ondanks geestelijke begeleiding, gebed en biecht niet uit mijzelf zomaar van af te kunnen komen.” De 50-jarige pastoor werd in mei is aangehouden en verhoord na een tip. In de brief schrijft hij ”Door mijn eigen toedoen is de politie dit op het spoor gekomen”.

(reactie MCU) Gezondigd tegenover u, broeders en zusters???? Maar die doen het toch ook!! Wie is er nou zichzelf in de katholieke kerk? Eerst verloochenen ze zichzelf, dan hun seksualiteit, schaffen een computer aan, en zondigen dan tegenover God de vader die zelf een zoon heeft bij Maria. Abracadabra.

3 gedachten over “Pastoor is niet zichzelf”

  1. Omroep Brabant:

    “Iedereen kan kinderporno op zijn computer hebben. Iedereen kan dat downloaden. Wat stom dat hij het bewaarde.”

      1. ” volwassenen, waar ik eigenlijk afschuw van heb, bedoel U?”
        De man kan het woord SM kennelijk nog steeds niet uit zijn pen krijgen

Reacties zijn gesloten.