Wij hebben geen geheimen, geheimen hebben ons

obsessedPaus Franciscus is van mening dat de kerk zich niet obsessief moet bezighouden met thema’s als homoseksualiteit en abortus. Dat meldt CNN donderdag.

(MCU) Toch ken ik een aantal priesters die door het celibaat volkomen obsessief en seks verslaafd werden. In het psychology South Down institute in Toronto, Canada waar veel overspannen priesters zitten in verband met hun seksuele geaardheid / gevoelens kwam een priester uit de kast en verklaarde over zijn verblijf in South Down: “We don’t have secrets; our secrets have us.” Het is dus de combinatie celibaat en zwijgplicht die zowel voor fysieke als psychische problemen zorgt. Zouden de therapeuten op het Southdown instituut hier lichaam en geest scheiden, de katholieke oplossing ‘boetedoening’ toepassen. In een wijdverspreid interview gaf de paus bovendien te kennen dat de kerk haar mening mag verkondigen, maar zich niet op een “spirituele manier” moet inmengen in het leven van homoseksuelen en lesbiennes.

Mijn ziel en lichaam
Mijn ziel en lichaam

Ik kan deze paus zijn standpunt waarderen het staat in ieder geval iets dichter bij de ‘waarheid mens’ maarrrrrr…wat is een “spirituele manier” als je weigert het hele plaatje te beschouwen. In hoeverre zorgt de kerk zelf door dit keurslijf te activeren en haar homepriesters komen te vervallen in pedofiel gedrag. ‘Laat de kinderen tot mij komen’, ‘Stop de kinderen in internaten, gooi er muren om heen met veel homoseksuele broeders die moeten bidden en werken met de jeugd, ora et labora! De jeugd is mijn ziel en lichaam verwoordde broeder Otho van het internaat waar ik gezeten heb. Is deze relatie (homo-pedo) ooit onderzocht? Ja, er zijn andere onderzoeken waarvan de data base vatbaar is voor kritiek en interpretatie maar laten het volgende zien in het Rapport: Pedofilie gebruikelijker onder ”homo’s”. Bedoeling van het onderzoek is om de ’donkere kant’ te laten zien van de homocultuur door Jon Dougherty:

Laten we eens zien wat we nu hebben: 19,2 % van alle seksuele vergrijpen is definitief een geval van heteroseksuele molestatie van kinderen en 6,3% van alle seksuele vergrijpen is definitief een geval van homoseksueel kindermisbruik. We komen hiermee op een verhouding van 3:1   (=19,2/6,3) wat betekent dat één op de vier (25%) van alle gevallen van pedofilie (kindermolestatie) door homoseksuelen wordt gepleegd en 75% door heteroseksuelen. Het percentage homoseksuelen verschilt van land tot land en van de ene beschavingsperiode tot de andere. Voor de statistieken zijn de databases genomen uit de periode van 1991 tot 1996, in twaalf staten van Amerika. Gedurende deze periode was ongeveer 2-3% van de bevolking homoseksueel. Als we het gemiddelde van 2,5% van de bevolking nemen komen we tot de conclusie dat 25% van alle kinderverkrachtingen werd gepleegd door de 2,5% van de bevolking die homoseksueel is. Dat is een overrepresentatie met de factor 10.

Met andere woorden: door deze methode te gebruiken komen we tot een “statistisch gemiddelde” homoseksuele persoon die 10 maal waarschijnlijker een pedofiel is dan een ”statistisch gemiddelde” heteroseksuele persoon.

Zoasl hierboven al staat is deze conclusie gebaseerd op een vergelijking van misdaadverslagen van ”gewelddadige verkrachting” en ”gewelddadige sodomie” over een periode van 6 jaar (1991-1996) in twaalf staten van de VS. De uitkomst komt overeen met wat een groot aantal overige bronnen ook vermelden. Bekijk bijvoorbeeld maar eens een recent rapport van Jon Dougherty getiteld  “Pedophilia More Common Among Gays” (ref.38),

(MCU) De paus hoeft zich niet spiritueel te mengen maar zal toch zijn eigen probleem dat zich al eeuwen in de RKK kerk voordoet, ter harte moeten nemen, vooral de kindverering van Jezus, de misdienaar cultus, de vele beelden van heiligen met kinderen…steeds met kinderen! misdienaartjes (4)