Zorggate

Renze, RTL 4 talkshow opende deze week de aanval op honderden dubieuze zorgbedrijven met een doel: zelfverrijking en haar verborgen criminele activiteiten waar onze regering het principe van de liberale markt hanteert. Iedereen kan zomaar een zorgbedrijfje beginnen en riante bedragen declareren die naar gehaaide bestuurders gaan. Toevallig kreeg ik deze week een uitnodiging voor een covid herhaal prik waarschijnlijk ingegeven door oplopende besmettingen. Wat me verbaasde bij de intake GGD Heerlen (Palemigerboord 401 ) dat ze beweerden dat ik al vier prikken had gehad?? Ik reageerde door te zeggen dat ik pas 1 prik had gehaald vlak voor ik naar Spanje vertrok.  Je kwam ook het land niet in als je niet ingeënt was tegen het covid monster. Dus ik had al vier prikken in mijn armpje…. of ik er geen genoeg van kon krijgen….heerlijk!

Toen dacht ik ‘wordt er hier ook op dit niveau gesjoemeld met declaraties’? Lekker veel prikken op papier en maar declareren, snel hoge bedragen kunnen worden bijgeschreven bij vage zorgbedrijven, alleen hier is nog een grote speler bij betrokken namelijk de overheid! Na de ‘mondkap-deal’, leerden deze lui al snel hoe makkelijk misbruik in de zorg gepleegd kan worden over de ruggen van mensen, die echte zorg nodig hebben: ‘kijk, zo doe je dat….niemand controleert het, vul maar in…vier prikken!!!! Wel verbazing bij een medewerker bij de GGD, die vanaf zijn beeldscherm afleest dat ik al meerdere prikken had genoten…vier? Dol op vaccinaties zeker? Ja, hoor u verzint het wij draaien!

Ik legde de betrokken medewerker uit dat ik slechts 1 COVID Pfizer prik had gehaald eind vorige jaar. De dokter van de GGD afdeling Heerlen zweeg toen ik uitlegde dat het niet kon want de maanden die hij noemde zat ik in Spanje…olé!

…klokkenluiders u kunt allen solliciteren want het blijf maar doorgaan in ons landje….