Pontius Pilatussen

bisschop aapDe katholieke kerk zegt tegen nieuwe bisschoppen dat het niet per se hun taak is beschuldigingen van kindermisbruik te melden. Alleen de slachtoffers en hun familie zouden het besluit moeten nemen aangifte bij de politie te doen.

Nee, zij hoeven geen besluit te nemen dan wel verantwoordelijkheid te nemen. Schuldig verzuim, de repressieve cultuur in de kerk verandert niet. Heeft u ooit gehoord van een bisschop dat ie misbruik toegaf? Gijsen, die het zelf pleegde? Simonis die het verzweeg. Vertrouw niet op deze kliek want zij wassen hun handen in onschuld.

LAATSTE NIEUWS!!!!!25111975 Meerssenhoven Adelbert en Mona Lisa De Telegraaf

Patrizio Benvenuti, een Italiaanse geestelijke, werd gisteren gearresteerd, de Fransman Christian Ventisette is nog voortvluchtig. Zij hebben voor meer dan 30 miljoen euro honderden, vooral oudere mensen, opgelicht, bij wie veel Belgen.

Investeren in vastgoed om op die manier een stichting te helpen die door het Vaticaan wordt ondersteund. Dat was het verhaal dat zo’n driehonderd Fransen, Belgen, Zwitsers, Italianen en Luxemburgers over de streep trok om te investeren in Kepha Invest, een investeringsmaatschappij in vastgoed. Geld en kerk altijd één twee eenheid.