God = een Vrouw

vijf jaar god!Een katholieke priester uit Massachusetts was 48 minuten officieel dood voordat medici in staat waren om zijn leven op miraculeuze wijze opnieuw op te starten. Hij onthulde een schokkende openbaring dat alles wat je ooit geloofd zal veranderen.
De 71-jarige geestelijke, Father John Micheal O’neal, beweert dat hij in de hemel God ontmoette, die hij omschrijft als een warme en troostende moederlijke figuur.

Wow, dan kan Maria geen kind hebben ontvangen van de heilige Vader kissing girlsGod, hoe ze het ook had willen proberen, no result, behalve dan een tedere ontmoeting met het eigen geslacht.

Het copy-cat gedrag van de kerk kent tijd, noch grenzen, ze pennen alles over om maar te bewijzen dat zij het ware geloof zijn. Dat werkt door in de opvoeding, in hun geest, in hun handelen, in hun commissies alles is doordrongen van hun gelijk, ook al slaat het nergens op. Ook is het bestaan van dezen of gene nooit aangetoond. Je zou er haast een Solanus syndroom van krijgen. Je hoeft het maar te roepen en iedereen gelooft dat hij bestaan heeft ingekleed dan wel als postulant, in die volgorde. Je moet de eigen JA, en de commissie erop wijzen dat hier iets niet klopt maar voorzitter Schepen dient een ingekort, tendentieus PV in dat wonderen doet voor de tegenpartij. Misschien even een 48 minuten bezoekje brengen aan vrouwe God…. warm en troostrijk.