Agenda B (van klimaat naar emigratie)

zeespiegeltje aan de wand

Twee martelaren hoorde ik roepen dat ‘de andere partijen de aanslag aan Forum voor Democratie willen aanwrijven’?? Glipt je dan zomaar een zekere verkiezingsvictorie door de vingers? Deze sentimentele angst analyse van politicus Hiddema, die niet zo heel lang geleden bij mij om het hoekje woonde in Maastricht, werd in het Kurhaus, te Scheveningen Agenda B. want dat bepalen zij….de nieuwe sterke leiders waarover we moeten praten. Nou ja, voor mij kunnen we het over alles hebben, ook over emigratie.

Jawohl!

Ik zag Theo maar Theo hoorde mij nooit tot bleek dat ook ik bestond, toen ik met mijn gitaar op een Maastrichts balkonnetje in de zon zat te spelen. Je kunt goed met Theo praten op een terras, mits hij aan het woord blijft, maar hij ziet je nooit. ‘Oeh, Theo oeh ik zit hier boven….waar het klimaat steeds verandert’.

De CO2 actie voerders, het klimaat ’there is no planet B, werd gratis en zomaar met één klap agenda B van narcistische spindokters en dat twee dagen voor de verkiezing toen de campagne stil werd gelegd maar niet door Forum. Geen planet B maar agenda B. Overigens iedereen zal proberen in zijn politiek straatje het een en ander te duiden.

De jongere generatie zal hiervan moeten leren, jongeren die de aard van het vuige politieke spel nog niet kennen om met een aanslag weggeduwd te worden van het publieke debat…forum!

Je linkt het migratie beleid aan concurrenten VVD en CDA want die zijn het schuld, nu nog even martelaartje spelen met Theo voor de verkiezingen en de winst valt mogelijk nog hoger, de zee stijgt twee dagen niet en de Nederlandse / Europese grenzen worden overspoeld door massa’s vreemdelingen of te wel potentiële aanslagplegers. De klimaat crises bestaat niet dus geeft het de martelaren van Forum voor even gelijk, een modder partij waar een verdwaalde kudde van veld wil verwisselen. Hou ze in de gaten, de kiezers, ze staan zo in een andere wei. Ondertussen kijkt de zeespiegel toe hoe deze buitenaardse martelaren zichzelf zien….mijn God ik ga dadelijk dezelfde onzin roepen als de aanslag pleger…democratie is een ramp.

The mind is a great servant but a terrible master.