Barbaar

“ Normen en waarden”

Periodiek steekt het “ christelijke gedachtegoed” de kop weer op in de media. Een misdadigster tegen de menselijkheid wordt “ liefdevol” opgevangen door een club nonnen in België, Michelle M. krijgt een tweede kans op basis van wet uit 1800 nog wat. Ze moet 4 uur per dag “ werken” maar gaat voorlopig de poort niet uit.

Het lijkt mij verstandig dat de huidige wetten eens grondig gescreend worden op validiteit en democratisch gehalte,dit om nu eindelijk eens de “ gekleurde wetgeving” uit het verleden te zuiveren.

De fractievoorzitter van de orthodox christelijke partij SGP stelde deze week dat verkrachte vrouwen die daardoor zwanger zijn geraakt geen abortus mogen ondergaan indien zij dat wensen.

Beste Kees, terug naar de middeleeuwen?

Binnen jouw keurig nette cluppie kan je dit soort onzin misschien verkopen maar ik ben benieuwd hoeveel meisjes en vrouwen binnen jouw sekte weer aan de gang gaan met breinaalden en allerhande scherpe voorwerpen, keurig nette Kees je krijgt van mij “ het stempel”  van “ BARBAAR” .

En last but not least een compleet gestoorde Amerikaanse priester Benedict Groeschel zei tegen een katholiek tijdschrift dat misbruikte kinderen vaak de priester hebben verleid. Groooottte vriend ,,je laat nu eindelijk eens het ware gezicht zien van alle verkrampte en gefrustreerde geestelijken. In de grote mensenwereld is het gebruikelijk dat volwassenen kinderen en pubers op een gezonde manier wijzen op de risico’ s van dit eventuele gedrag dat kinderen kunnen vertonen in hun pubertijd. Als dit gedrag veroorzaakt wordt door eerder misbruik dan is HULP geboden en zeker niet……enfin je masker is gevallen.

Bijkomend voordeel;

Met bovenstaande “ normen en waarden” schieten mensen met dit gedachtegoed zichzelf “ in de voet” anno 2012. Eerst maar eens de verkiezingen doorlopen van onze nieuwe Tweede Kamer op 12-09, mi. weet je nu wat je MOET kiezen en zeker wat je NIET moet kiezen.

Nog een hoop werk te doen.

Mea Culpa United Media

Willem Bosch (Echtgenoot van Anita)

 

 

2 gedachten over “Barbaar”

  1. Marcus 21-23 de ware reinheid
    laatste regel Al deze slechte dingen komen van binnen uit en maken de mens onrein. Zullen allen die het woord van God mogen verkodigen zich wel bewust zijn van dit alles of toch maar weer op les bij de paters.

Reacties zijn gesloten.