Bertje moet leren zich direct te onderwerpen

rapport onderwerping
moet leren zich direct te onderwerpen

Laatste nieuws…in combinatie met een negatief, streng regime volgden de roerige jaren zestig want als je dan gaat feesten, rebelleren en je niet snel aanpast dan compenseren we niet maar gaan we minimaliseren. Een wel heel vreemde oorzaak en gevolg uitleg met procedurele verknipte causale waarden waarvan het gevolg strenger weegt dan de oorzaak zelf. Of hoe kom ik in het gevlei bij mijn opdrachtgevers.

Pech dat je in de zestiger jaren bent opgegroeid, kennelijk marihuana verslaafd en je wil niet gebroken de reden voor een definitieve afstraffing wegens ‘je niet willen onderwerpen’.

De hel voor de compensatie commissie! Willekeur en rozenkrans 2vooringenomenheid, pluimstrijken en meten met méér dan twee maten want er zijn andere opstandige tieners (klagers) die de vermogensschade wel hebben mogen laten meewegen door het oponthoud van de rebellie. Maar die fleemden weer de commissie.

Allerlaatste nieuws 

Bill Cosby drogeerde vrouwen voor seks

Bulletje deed dit ook, en mede-broeders wisten dit. Vier steunbewijzen en geen erkenning van de compensatie commissie. De roerige zestiger jaren baarde de commissie méér zorgen. Ik was ‘kennelijk’ marihuana verslaafd. Oh ja ‘kennelijk’ is een juridische term.