Bleekneusjes (part 2)

Hey am I incredible, invisible

Gisteren vond op FB een vreemde actie plaats. Ik had een artikel (Bleekneusjes) geschreven op ons MCU blog. Er kwam een reactie van een zekere Marianneke, die later niet bleek te bestaan. Ik deed nogmaals een doekje open over geweld bij de Franciscanessen te Bunde waar ik mocht aansterken toen ik negen jaar oud was.

Ik wil het graag wat breder maken en wil eerst terug naar de kerk-propaganda, die zelfs na zeven jaar nog steeds actief is op internet met name FB. Ik heb geen moeite met andere meningen of andere zienswijze maar om de feiten zo te draaien dat je het gevoel krijgt, je weer een stout jongetje bent, die gestraft moet worden of belachelijk gemaakt. Ga je gang, de homoseksuele ‘youtoo’ beweging op internaten en in nonnen kloosters, vat bij mij in ieder geval de mening dat deze strijd om te overleven beslecht werd over de hoofden van honderd-duizenden kinderen. Wat wij nu meemaken in de ‘metoo’ beweging is een gevolg van eeuwenlange onderdrukking van homoseksuele mannen en vrouwen; alleen zij onderdrukken de waarheid betreffende hun misdaden in kloosters.

Hieronder mijn reactie op de fake-Marianneke / FB die weggehaald is (niet door mij wat zeer merkwaardig is; iemand heeft toegang tot mijn account en kan dit zomaar veranderen)??!!

Beste Marianneke we hoeven niet alles te delen. Het was voor jouw een prachtige tijd bij de nonnen, nou ja ik als jongetje (met een piemel uitgerust) niet bepaald.

Leuk hoor dat wandelen en maar lekker moe worden om de tijd te doden en zonder die ‘lustige zigeuner’ begeleiding had ik het al helemaal niet overleefd. Oh ja, ik heb over jouw lieve nonnen nog niet alles gedeeld. Uiteraard had ik weer iets uitgevreten en als straf werd ik voor een nacht vastgebonden en opgesloten in een kamertje. ‘Alone, ‘nobody else but me’! Vastgebonden, achtergelaten zonder enige emotie werd ik geronseld in het donker. Bam, de deur ging dicht en bij mij ging het licht uit. Dus de lieve nonnen, er zal altijd wel een lief hoofdkapje tussen gezeten hebben hoor, gelukkig mocht jij dat meemaken, maar mij hoefden ze niet te wekken want ik huiverde in het ochtendgloren, na een traumatische nacht vol paniek en angst. Ik heb genoeg gezien in Bunde, je reageert niet op mijn luminal verhaal want je loopt nog altijd een beetje weg met ‘de nonnen’, ja zelfs naar huis gaan vond je erg!!

Ik begrijp, wanneer ouders hun kinderen naar een internaat sturen, geven ze dan niet een vreemd signaal af? Wat gaven ze nou voor een pil, die de eetlust opwekte? Bizar, die nonnen.

Oorlog om aandacht en waarheid

Na de #metoo onthullingen is het accent verschoven in het voordeel van het het patriarchaat naar het matriarchaat. De feminisatie van de man, de menselijke man, fluïde overeenkomsten waar seksualiteit een keuze mag (kan) zijn, is de samenleving beland in deze uiterst gevoelige tussen-fase waar niemand meer weet wat flirten is of versieren met alle gevolgen van dien.

De gouden regel van Confusius ‘Ga niemand schade toe brengen…dus ook niet financieel / maatschappelijk / emotioneel / psychisch.