Boycot USA

President Donald Trump wil de Amerikaanse uitgaven aan defensie het komende begrotingsjaar verhogen met 54 miljard dollar (51 miljard euro; is geen fake news wel old news van Maart dit jaar), een stijging van 9 procent. Dat bedrag moet worden vrijgemaakt door te bezuinigen op buitenlandse hulp en op binnenlandse overheidsinstellingen als het milieuagentschap EPA.

Trump sprak maandag tijdens een bijeenkomst met gouverneurs op het Witte Huis van een „historische verhoging” van het Amerikaanse defensiebudget, bedoeld om „de uitgeputte strijdkrachten van de Verenigde Staten weer op te bouwen in een periode dat we ze het meest nodig hebben.” Vrijdag beloofde hij tegenover conservatieve activisten al dat de geplande opbouw van de strijdkrachten „een van de grootste uit de Amerikaanse geschiedenis” zal zijn. Big Again?

USA mag wel even rust nemen na de vele bemoeienissen in verschillende oorlogen de laatste vijftig jaar, van Vietnam tot Irak is er nog geen Amerikaanse president, of de Henri Kissingers van de wereld (Blair / Bush), voor oorlogsmisdaden veroordeeld of voor het internationaal gerechtshof gebracht. Waar een handvol miljardairs verdienen aan deze massa moord / slachting, wordt het tijd om weer eens een oorlog te WINNEN, volgens Trump. Winnen, het wordt weer eens tijd om een oorlog te winnen! Maakt niet uit tegen wie, ze verzinnen wel weer een oorlog.

Het wordt tijd om USA te boycotten ook gezien de massa opsluiting in de Verenigde Staten van de zwarte bevolking die stemrecht wordt ontnomen, volgens een clausule in het 13th amendement afschaffing slavernij. 93 % van de gevangenen heeft geen proces gehad. Het is een van de grootste schendingen van mensenrechten ter wereld, ook Obama heeft deze clausule in de grondwet niet kunnen afschaffen, deze rassenkwestie in the USA, die al decennia de zwarte bevolking onderdrukt en gevangen zet…..dat wil zeggen 2,3 miljoen mensen. Het wordt tijd voor een wereldwijde boycot made in the USA.