Limburg en de persvrijheid

Cliff Richard heeft een schikking getroffen met de politie van South Yorkshire, nadat de zanger door de BBC en de politie in verband werd gebracht met een zedendelict en een politie-inval in zijn huis op televisie werd uitgezonden.

De politie van South Yorkshire heeft zijn excuses aangeboden voor het doorspelen van de informatie aan de media tijdens het onderzoek.

Ook in de zaak Nicky Verstappen blijkt een deal tussen censuur (boycot) omroep L1 met het OM. In Limburg wordt altijd op verschillende niveaus met de juiste partijen samen gewerkt. Vreemd is alleen dat andere media worden uitgesloten van informatie, iets wat in een open democratie altijd ongelijkheid creëert.  Maanden werd de persconferentie naar de moord op Nicky Verstappen in stilte voorbereid door L1 en het OM. L1 is niet te vertrouwen, hun berichtgeving dient te vaak de provincie / elite / katholieke kerk, is eenzijdig, feiten en meningen worden verdraaid, weggelaten, en andere geluiden (kritische) worden niet gehoord. Onafhankelijkheid is ver te zoeken. Het OM ontzegd MCU al jaren een artikel 12 procedure terwijl het door de kamer is toegezegd, ze laten een onderzoek naar de 18 broeders franciscanen niet toe, in het verleden was dit normaal maar anno nu moet de pers zich schamen mee te werken aan censuur.  L1 heeft nog niet bericht over deze zaak uit 2013/ 14. Persvrijheid in Nederland, in het zuiden?? Wordt wakker man!