The brain loves memories but do memories love the brain

AtletiekDe afgelopen weken waren zonder meer heftig, je hoeft met je kop maar op TV te verschijnen en komen nieuwe berichten, info binnen over wederom doofpot zaken. We stellen het uiteraard zeer op prijs wanneer mensen zich melden, en alsnog hun verhaal willen doen. Een vrouw van 70 jaar deed haar verhaal, eindelijk raapte ze de moed bij elkaar en trad ermee naar buiten. Haar man wist het, maar het hoefde niet op straat, ze had geen behoefte aan algehele excuses, geen sorry sorry, hoefde geen therapie of ander opdringerig slachtofferschap te consumeren…ze wilde het kwijt…aan ons. (binnenkort méér).

Graag willen wij mensen ook vragen duidelijk te zijn in hun beweringen, we hebben vanaf het begin een zwart-witte streep getrokken omdat niet alles in een staat van perfecte herinnering kan gedijen doch valse beschuldigingen kunnen niet. Als iemand een klacht bespreekt over een broeder overste in een pij, dan is dit wel een erg vage observatie. Ik kan me ook niet alle broeders herinneren, doch de leidinggevende die toezicht hielden des te meer…..en wat niet onderschat moet worden is het grooming gedrag, dwz de manipulaties, die in stilte worden opgeslagen.

Ook willen wij mensen vragen die zich via skype melden, zich eerst per e-mail aan ons willen voorstellen, als introductie. Het kan uiteraard via info@bertsmeets.nl Ook ons secretariaat is te bereiken: Corrie Bel secretariaatmcu@ziggo.nl

Op de foto: de vele wedstrijden die wij hebben kunnen aanschouwen, weet u nog wie gewonnen heeft? Zij die alleen maar toekeken in ieder geval niet.