Carna-val

internaat carnavalCarna-val, vergeef me de woordspeling echter vandaag probeerde, ik zeg probeerde, carna-vals muziek te ontlopen. Het is kortom nu al onmogelijk en het is niet eens begonnen, in de super, kroegdeuren staan open waar alles al geprepareerd wordt voor het grote feest, galmt de hoempa door ruimtes en straten, zin in de polonaise?

Dus dat wordt Iphone muziek op mijn kop. Ik ree later naar Rijkheyt documentatie te Heerlen, Indiase sitar / tabla muziek CD opgezet om Bus IAO Bleijerheide 3wat klanken weg te spoelen. Ik moest afremmen bij een rotonde, dat wil niemand graag, maar ik moest wel want er tufte een bus keihard door. Er stond op ‘Bleijerheide’, daarna kwam nog een wagen en kon ik aansluiten, daarop stond ‘archieven dienst’. Moet ik nog iets uitleggen.

Bezocht mijn oude hospita Olga, ik had onlangs over haar gedroomd, over het huis waar ik vijf jaar gewoond heb. Er was een donkere, zwarte plek in het huis die ik nooit waargenomen had, ik kon de droom niet duiden piekerde en durfde de droom niet gelijk aan haar te vertellen ondanks dat ze zeer geïnteresseerd is in ’traumdeutung’. Bleef niet lang want ze had de griep, ze was net hersteld van een zware operatie en ze klonk zelfverzekerd en strijdvaardig doch een gelaten angst klonk in haar lieve stem…toen begreep ik mijn droom….moet ik iets uitleggen?