Chairman Kim en andere nieuwsfeiten

Chairman Kim en hotelbaas Donald liepen elkaar tegemoet voor een Hollywood, perfect daarvoor uitgekiende camera positie….lopen maar jongens, niet te snel, in hetzelfde tempo zodat voor het oog van de wereld de twee leiders elkaar de hand kunnen drukken.

Het werk voor de diplomaten kan achter de schermen beginnen en Noord-Korea zal even in therapie moeten om hun socialistische hysterie om te zetten in een beschaafd, westers handelstoontje. Of dat binnen drie weken gaat lukken is maar de vraag want schelden is soms wel eens lekker, zeker als je 70 jaar met elkaar in oorlog bent. Het schept een band en hoe zal deze ketting van wantrouwen omgesmolten worden naar peace and understanding.

In ons landje moeten andere emoties worden verwerkt zoals de gruwelijke moord op Anne Faber. TBS softies hebben iemand de gelegenheid gegeven om met een jonge vrouw op een scooter rond te rijden en nog kloppen alle details niet. Spijt heeft deze man niet, hij kent dit niet, accepteert het niet en ik zou zeggen sleur hem in een heel donker bos en laat een paar jongens van het volk, deze gast even afkoelen. Ja, emoties zullen moeten worden geuit, ik weet er alles van, die van mij werden als kind al geblokkeerd en uitgesloten…nu laat een paar middeleeuwse hulken deze verwende aansteller even ter hand nemen en daarna levenslang. Hoppa, 27 jaar versnelde cursus emotionele rechtvaardigheid om de maatschappelijke verhoudingen te herstellen.

Laatste nieuws over racistische uitlatingen Einstein

Ook verwondert Einstein zich in zijn reisverslagen over de snelheid waarmee de Chinezen zich voortplanten. “Het zou jammer zijn als de Chinezen daardoor andere rassen in aantal zouden overtreffen. Die gedachte alleen al is onuitsprekelijk somber”, aldus de Duitse geleerde.

Vruchtbaarheid

De “vruchtbaarheid” van de Chinezen verwondert Einstein in zijn dagboek des te meer, daar hij niet begrijpt “wat voor aantrekkingskracht de Chinese vrouwen zouden kunnen hebben waardoor de mannen hun voortplantingsdrift niet kunnen onderdrukken”.

Nou Albert heb je niet goed opgelet jongen…