Chantage op de maagdeneilanden

maagd
chantage op de maagdeneilanden

De rijke zakenman Jeffrey Epstein, gisteren genoemd op dit blog, is de grote spin in het web rond een groot seksschandaal dat steeds grotere dimensies begint tante nemen. Jeffrey Epstein is een veroordeelde zedendelinquent en heeft in 2008 dertien maanden in de cel gezeten, omdat hij betaald heeft voor seks met een minderjarige. Een van die minderjarigen was Virginia Roberts.

Prins Andrew wordt door haar beschuldigd van misbruik en hij niet alleen maar zelfs wereldleiders??? In de aanklacht wordt verder gezegd dat Virginia Roberts seks moest hebben met Amerikaanse politici, machtige zakenmannen, buitenlandse presidenten, een premier en andere wereldleiders. Zij zou aan Epstein moeten vertellen over het seksueel misbruik, zodat hij het weer kon gebruiken als chantage materiaal.maagdeneiland in de lucht

Dat zou zijn gebeurd in Londen, New York en op een privé-eiland van Epstein op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Daar zouden zij en de prins mee hebben gedaan aan een orgie met meerdere minderjarige meisjes. Het Britse koningshuis ontkent de aantijgingen.

Het tegenargument wat gebruikt werd door de RKK en vele politici, commentatoren aan het begin van de grote seksueel onthullingen in ons kikkerlandje: het gebeurt in alle geledingen van de maatschappij…dus ook bij de hoofdofficieren, wereldleiders, koningshuizen?

Ach, laat dat vraagteken maar weg.