Christmas cover up

Overal zijn ze al te zien, de kerstbomen en de enorme kitsch versieringen, lichtjes knipperen vrolijk links en rechts, boven je, onder je, achter je en als je denkt dat we op het eind van het jaar nog iets te melden hebben, doe het dan nu, snel!

DWDD, Pauw (is al gestopt) zijn er volgende week niet meer! Dat komt goed uit voor het meldpunt RKK want het eindverslag komt op 18 December 15.30 (op de seconde) zal niet meer in deze programma’s besproken kunnen worden. Er zijn nog  wat belachelijke evenementen geboekt zoals de politicus van het jaar, hij / zij krijgt punten van het publiek maar laten we eens iemand kiezen, die buiten woorden ook nog iets doet behalve dan een piano te bestijgen of het een volgzame merrie is; of het volk in onze commerciële winkelstraten aanspreekt en vraagt’, wat gaat u doen met de kerst? (flink boodschappen doen voor de mensen waar ik de rest van het jaar een hekel aan had).

Het goede antwoord luid: ‘het gaat u geen reet aan, olifanten leggen (niet) de nadruk op bezit’, buiten het feit dat google (lees inlichtingen diensten) alles over u rapporteren, zou het fijn zijn dat je het gevoel krijgt dat je echt gezien wordt in deze wereld! Maar niet heus, daar gaat het niet om op het einde van het jaar want iedereen promoot zijn of haar verhaal, en daarmee is de kous af. Geen contact, wel veel lichtjes die je van alle kanten toezwaaien….oogjes toe en sluimer zacht….