Controle

gouden ringNa jaren van bezuinigingen op defensie was de maat vol voor de wapen / militaire industrie. Nieuwe wapens dienen immers te worden getest, en verkocht. Onze, lees Amerikaanse, economie moet worden gered. Rusland heeft teveel goud, geen staatsschuld, wil met China niet dat alleen de dollar en het IMF de koers bepalen hoe wij economisch / moreel / strategisch moeten denken dus ging Frans het vuurtje lekker op stoken. Timmermans hield in de VN zijn ‘golden ring‘ speech…dat waren the bad guys (slik) de pro-Russische separatisten, een moeilijk woord voor mensen die al een eeuw een conflict hebben met een ander deel van hun land, en eindelijk hebben wij weer een vijand. Walen en Vlamingen kennen dat vijand denken ook, Ierse protestanten en katholieken, vroeger mochten we niet met protestante kindjes spelen, althans mijn moeder vond het geen probleem, ‘als we maar niet naar binnen, in hun huizen gingen spelen’??

THE BAD GUYS

Rijke stemmingmakers hitsen de boel op want een simpele, ouderwetse tweedeling is goed voor the good guys. The bad guys daar pleeg je karakter moord op zoals de soldaat met het aapje, die vervolgens een orthodox kruis sloeg. Wat echt alles sloeg zijn de sancties, de boycot tegen Rusland terwijl geen enkel bewijs is geleverd door het democratische, op recht gestoelde westen, wie dat vliegtuig naar beneden heeft gedonderd. Non, niets, nada, sterker nog the black box is gevonden en er komt geen spatje informatie naar buiten. Het nieuws dat opgeschept wordt, voorgesmeerd in Brussel, Londen of Washington valt niet te controleren ondanks de vele radar, Awacs, sateliet, vluchtdata het is er opeens niet, niets te zien!!?? Controleren wordt onmogelijk (ook voor het parlement) met de ‘geheime overeenkomst‘ die Nederland met Australië en België (???) heeft gesloten (Maleisië ondertekent hem niet):false flag USA

Kort na de VN-resolutie over vlucht MH17 sloot Nederland op het kantoor van EU-organisatie Eurojust een overeenkomst met Australië, België en Oekraïne. Waarom moest deze deal geheim blijven en om welke reden wilde Maleisië niet tekenen?

Heeft dit bericht u bereikt, de tweede kamer doorgevraagd? De media wil het niet weten? Over respect, gouden ringen en aapjes gesproken: er viel geen kritisch woord toen na de crash het Oekraïens leger de aanval inzette ten tijde van het onderzoek. Schaamteloos.

Reacties zijn gesloten.