Dank! Pauw en Witteman

Ik had de eer om drie maal aan te schuiven bij Pauw en Witteman. De redactie (Valerie Leenheer / Nine Pankras) behandelden je met veel geduld, egards en gingen uitgebreid in op de thema’s / problematiek zoals die besproken zou worden. De sfeer in de ontvangstruimte was uitermate plezierig en ontspannen. Veel gasten waarmee je aan tafel zat had ik voor / na de uitzending contact mee. Uiteraard is Harry Mulisch een bijzondere herinnering, Maarten van Rossum betrok mij in het gesprek met Paul Witteman na afloop op een zeer sympathieke wijze; minister van defensie Jeanine Hennis-Plasschaert kon ik gelijk mee opschieten, alleen de koude oorlogssfeer, Rusland bashen heeft geen zin want de Russen hebben hun eigen mening, inzichten, cultuur, geschiedenis en onze coca-cola bullets hoeven niet overal te zoefen.

maar NU….first things first, onze grote ontkenner, hand op eigen boezem, ogen naar God: ‘oh God moet ik alweer liegen maar ik doe het voor u, reservatio mentalis…weet u wat…ik zeg het in een andere taal. 

1:21 Bert smeets bij Pauw en Witteman by John van der Werf 802 views