De Amerikaanse Haffmans

holy shit sm masterEen Amerikaanse priester heeft met zijn pikante hobby gezorgd voor flink wat ophef. Hij zou jarenlang geld hebben gestolen van parochies, zodat hij zijn sm-relatie met zijn geheime vriend kon onderhouden. Story lijkt op de Haffmans affaire die uit de armenkas snoepte zowel binnen als buiten het bisdom Roermond, een strakke, vrolijke leefwijze erop nahield. Vreemd dat men nu pas ziet hoe beeldig en hoe met alle weelde van de wereld priesters leven. Mensen weten het wel maar religieuze organisaties worden nu eenmaal niet gecontroleerd door de staat.

The New York Daily news kwam met dit bericht, het ging om een bedrag van ruim 1 miljoen dollar (meer dan 909.000 euro) dat verdween in eigen zak.

smPeter Miqueli uit New York zou 1000 dollar hebben betaald per keer voor seks. De 53-jarige priester moest de sm-meester Keith Crist ‘master’ noemen en zijn urine drinken, tekent New York Daily News op uit de aanklacht die is ingediend door de parochies.

Vakanties

De priester zou het geld niet alleen hebben besteed aan seksspelletjes, sm spelmaar ook aan drugs, vakanties naar Italië en Florida en de huur van het appartement van Crist.

Het schandaal kwam aan het licht nadat de vrouw met wie Crist een knipperlichtrelatie had naar de kerk was gestapt en de onthullingen deed.