De ogen schouw

Vandaag is er een schouw op de Brunssemerheide in verband met de moord op Nicky Verstappen.

Het doel van de schouw was voor de zaak belangrijke scenario’s doorlopen. Een van de belangrijkste vragen: kan het DNA van B. op een andere manier dan het OM nu denkt (bijvoorbeeld doordat hij bezweet heeft rondgefietst) op de elfjarige jongen terecht zijn gekomen? Er zijn 21 DNA-sporen van B. op het kind gevonden, waarvan het merendeel op het ondergoed van Nicky.

Technische vragen uiteraard maar de ‘belangrijkste vragen’ zijn het niet. Natuurlijk bij beetje wind kan haar op iemand terecht komen, zweetdruppels zijn vloeibaar maar is minder waarschijnlijk dat ze per ongeluk als vlooien overspringen op een toevallige fietser uit het pedo kamp. Wil het dan zeggen dat jij de moordenaar bent? Er zijn 21 DNA sporen gevonden. Jos B heeft zeker het een en ander uit te leggen maar tot nu toe zwijgt hij als…..een doofpot.

Wat me opvalt is dat het OM een rigide controle uitoefent met rechters en beloftes, die ze niet nakomen. Zo heeft L1 en de Limburger embedded mee mogen gaan met justitie maar kregen uiteindelijk niets. Vreemd! Nu heeft de rechter de schouw op de hei voor pottenkijkers, leeg gekamd. OM staat voor een zeer totalitaire controle terwijl wij als klokkenluider stichting Mea Culpa beter weten: er is nogal wat verdwenen in de schone Limburgse doofpot. Ook nu laat men niets aan het toeval over het feit dat het OM geen informatie heeft gedeeld met de gecensureerde / censurerende media als L1 en de Limburger, zegt genoeg. Zij gedragen zich als waakhonden van het nieuws en vinden dat wij er niks mee te maken hebben. Internet bestaat niet jongens met blogs en vlogs? Ze willen maar niet wakker worden maar wat wil je als je (L1) gesubsidieerd wordt door de overheid. Ondertussen chaperonneert het OM met haar oude scheidingspartner: de Rooms katholieke kerk. Dus de censuur krijgt van twee kanten visite…leg dit maar eens uit aan onze democratische instellingen. De rol van het OM moet onderzocht worden, net zoals de media; zelf hebben ze decennia gezwegen. Hypocriete media als L1 en de Limburger boycotten Mea Culpa en mij als muzikant, opnieuw. Moet Bertje zich leren te onderwerpen? Ja, hoor zolang OM en Peter, onze Sherlock H. het scenario OM-RKK niet legt en alleen beweert dat het onzin is, zonder argumenten, zolang blijf ik wijzen op deze missing link, dit weggelaten, verboden scenario van de Heimwee moord. Wij hebben al in 2103 een artikel 12 procedure ingediend op voorspraak van de Tweede kamer maar OvJ (vriendje van meneer pastoor?) wil het maar niet oppakken. Ook hier onderzoek naar rol RKK en OM niet aan de orde??

????

Teveel zaken zijn geseponeerd en in de doofpot belandt want zoals een Maastrichtse OvJ in de Tachtiger jaren al zei….’geestelijken mochten geen seks hebben en dat was sneu, ze (OM) hadden medelijden met priesters, die over de schreef gingen met het gevolg / oorzaak van het vele kindermisbruik’. De kerk had grote macht en nog steeds huivert men wanneer je dit soort zaken aan de orde stelt. Niemand pakt deze ‘hoge zeden delinquenten‘ aan en nu is dit zwijgen, deze laffe zwijgcultuur geëindigd in een drama in het jaar 1998 toen Nicky verdween…willen ze hem nu weer laten verdwijnen? Zweetdruppels?? Haren? Fietsers?

Goed kijken, hoor! (DNA bevatte geen sperma…denk na Limburg / media).