De vervuiler bepaalt

Industrie rond slachtoffers is op gang gekomen. Is er nog ergens kritiek te horen op bisschoppen, Deetman of KNR? Er wordt met geldbedragen gesmeten alsof Sinterklaas een gat in zijn boot heeft geslagen om er nog wat geld uit te laten stomen. De koopmansgeest waart door ‘Hoorzitting’ Tweede kamer afgelopen Woensdag waar iedereen zijn eigen standpunten nog eens mooi mocht herhalen.

7 Ton voor de vrijwilliger bij het nieuwe meldpunt, en 500 miljoen, en ja hoor de expertise zit bij de mannenhulpverlening groep, voor die andere Ton, die mij ooit verbood om over geld te praten.

Zij bepalen blijkbaar, net zoals de kerk, hoe alles geregeld moet worden. Vallen de stukken nu op z’n plek? Vreemd, dat de kritiek zo slap als een vaatdoek door de gangen van de onderzoekscommissies gaan. Zij hebben elkaar gevonden zoals bleek uit de vele hartelijke ontmoetingen tussen KNR en de zelfhulp slachtoffergroepen. KNR zat op de achterste rij om alles goed in de gaten te houden, zij dulden immers geen pottenkijkers, de daders die vrij rondlopen in hun contreien. En jullie dachten dat we allemaal hetzelfde doel hadden????