Deetmans Kerst special

christmas blueSlachtoffers van seksueel misbruik in de katholieke kerk hebben in het afgelopen jaar bijna allemaal een schadevergoeding gekregen.

Geweldig wat een timing, kerstdag en vele miljoenen zijn bijna allemaal uitgekeerd???

Meneer Deetman snelt in zijn arrenslee blij naar de slachtoffers en deelt goedlachs zijn PR kerstboodschapjes uit onder een gloeiende, hittebestendige kerstboom. Deetmans witte kerst fantasie over miljoenen voor slachtoffers seksueel misbruik is een grote PR kerstillusie postcard voor iedereen die het wil geloven en vertelt wederom niet de waarheid namelijk:

VELE SLACHTOFFERS WACHTEN NOG OP HUN GELD / MILJOENEN ZIJN NIET UITGEKEERD

Deetman kiest doelbewust Kerstdag wanneer de media aan menig diner de waan van de dag even kunnen vergeten. In geurige, mooie prachtige kerstsferen schets Deetman op radio 1 hoe alles reilt en zeilt bij de commissies terwijl het overgrootte deel van de ordes/ congregaties weigeren te praten en geld uit te keren. De enige die een beetje wilt praten is bisschop Wiertz. Niet dat het veel oplevert want wanneer het de afgelopen maanden aankwam op de, op non-actief gestelde pastoor Schafraad, is men minder spraakzaam. Het Rutten rapport dat vele Engelen jongens had kunnen helpen is onvindbaar. De criminele congregatie der arme broeders franciscanen weigeren en wijzen al begin onthullingen seksueel misbruik in 2010 iedere verantwoordelijkheid af. Meneer Deetman heeft zijn onderzoek gedaan maar iedereen moet opnieuw steunbewijzen aandragen bij Stevens en zijn commissie. Van alle Engelenjongens (Bleijerheide internaat) heeft niemand nog geld ontvangen ondanks de gegrond verklaringen die ten opzichte van de dode broeders allemaal gelijk krijgen maar een nog levende dader??? Ja, dan gelden andere regels en die wordt beschermd, ook door Stevens en zijn club. Prof. Counet van de KNR kent al jaren daders maar die worden echt wel uit de troebele Christelijke kerstwinden gehouden terwijl de Paus en zijn homoseksuele kerk nog wat ruimte voor God zoekt is er echter geen ruimte voor vele slachtoffers seksueel misbruik / geweld; een witte Santa Claus fantasie van Deetman en consorten die er voor gezorgd hebben in 2012 dat een parlementair onderzoek onmogelijk werd en het geweld nooit onderzocht…betekent: miljoenen blijven in de zak van Santa.

Nog wat bedwelmende sneeuwklokjes zien vallen?? Er is ruimte (geld) genoeg nu nog de VELE MILJOENEN DIE NIET ZIJN UITGEKEERD!

slapen papie