Doe er iets aan huichelaars

Carnaval voorbij, mooi dan kunnen wij ons weer aan geestelijke bronnen laven en de recente uitkomst van een organisatie die probeert strafvervolging te ontlopen wegens wereldwijd kindermisbruik, en de kerk daar tot nu toe, wonderbaarlijk aan ontsnapt. We zijn nog niet klaar met de bisschop van Rotterdam, de Dr.Jekyll and Mr Hyde drie dubbele-persoonlijkheid van den Hende. Hij zou onze ‘zeven punten manifest’, indienen bij de bisschoppenconferentie te Rome, net voor de carnaval dus we gaven hem even de tijd om te reageren. Dit zeven punten manifest’ getuigt van onze betrokkenheid samen met de Belgische lotgenoten org. WMK en onze Franse lotgenoten van Parole La Liberé.

Maar niks hoor, de narcisten van de pedofiele organisatie RKK (rijk van kleine kinderen) heeft zijn bekende show opgevoerd, niks toegeven behalve dan dat de duivel het allemaal op zijn geweten heeft, echter geen daders in beeld. Ook Nederland kende 10.000 tot 20.000 slachtoffers maar geen daders?? IK memoreerde dit feit bij de presentatie van het eindrapport in 2018 te Utrecht maar geen krant NRC, Volkskrant, de Limburger of andere media die het oppikten. Valt dit uit te leggen, nee behalve dan dat het OM een verleden heeft om strafbare feiten te doofpotten. Ik ben nog gaan informeren bij politie in Heerlen voor het door ons MCU ingediende artikel 12 procedure in 2013, daar stonden drie vrouwelijke agenten met pistool zichtbaar langs hun lijf, gewapend mij te woord te staan. Het is te hopen dat hun kinderen niet worden misbruikt door wie dan ook, maar ik geef niks meer om hun eerlijkheid of geloof, het is een totale misere, boetedoening zonder spijt.

Oh ja ‘Bertje moet leren zich direct te onderwerpen’.

De kerk gaat nog steeds uit van hun superieure door God gegeven plaats in het moederrijk, de aarde. Van den Hende is een draaikont typerend voor deze kerk, hij vertegenwoordigt met al zijn narcistische broeders en zusters, die veel van kinderen houden het zieke standpunt van een vergane (h)eerlijkheid met hun eigen geschreven, geborneerde regels in stand te houden. Onze zeven punten of traumatische gevolgen van het misbruik / geweld interesseert hun niet.

Wij hebben bovendien een misbruik schandaal in IJsland gepubliceerd door een Limburgse priester nota bene aangetrouwde familie lid, die mijn Oma ook heeft gekend. (zie Lieve Oma) de brave man heeft met medeweten van zijn Duitse metgezellin Margret Muller negen kinderen misbruikt. Door een commissie zijn deze mensen gegrond verklaard en is 1,5 miljoen uitgekeerd aan de slachtoffers. Ik heb veel aardige reacties gekregen op mijn blog over ‘Lieve Oma’, het was mooi beschreven volgens velen, die inderdaad een heel lief mens was, maar niemand had het over het misbruik. Misbruik is not entertaining.

Deze priester Gus George is bekend in onze familie. Tot voor kort wisten wij hier niks van. Inmiddels ben ik het gaan melden bij vicaris-generaal Schnackers en juridisch adviseur dhr. Rutten van bisdom Roermond. Hun voorlopige reactie is ‘dat hoort bij de Montfertanen, geraakt door de nederigheid van God maar niet Ome Gus, die ligt zonder stem in zijn graf: ‘het valt niet onder onze verantwoordelijkheid’, zei Schnackers….ja ook niet onder de onze.

Doe er iets aan, huichelaars!