Doofpotje wegschrijven

De waarheid blijkt toch een justitie probleem. Eerst hadden we decennia lange bescherming van pedofielen in onze maatschappij (ja daar horen ook kloosters bij) en nu door de 2e kamer wordt openheid gevraagd over het aantal delicten dat is gepleegd door asielzoekers in ons land. Hier is een rapport over uit gekomen. Maar dit rapport blijkt veel te licht te zijn. De zwaardere delicten worden weg gemoffeld.

Onder het kopje overige zijn 1000 delicten weggeschreven. Volgens een woordvoerder van de politie valt daar onder andere 79 keer een melding van aanranding onder. Van die 79 keer was er 47 keer sprake van aanranding in een AZC.

Vijf van die meldingen gingen over sexueel misbruik van kinderen in of rondom een AZC, vier keer om verkrachting en acht keer om het bezit van kinderporno.

Of het kopje ” overige ” is gemaakt om verdere escalatie in de media te voorkomen is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk geworden dat veel zware misdrijven worden achter gehouden, in de hoop dat deze over zullen waaien en niet in de media terecht zullen komen.

Escalatie in de media voorkomen??? Dus wel degelijk manipulatie door justitie. Nu hebben we opeens geen vrije pers meer (en inderdaad de vrije pers kijkt de andere kant uit en is dit wederom een aanslag op onze grondwet en het niet hebben van een mening / visie is back.