Dr Phil van de buis

Ben nooit een grote fan van Dr. Phil geweest (wel van Oprah) maar het nieuws rond het stop zetten van zijn ‘show’, omdat Dr Phil kindermisbruik door politici, bankiers, rechters, een onderdeel van ‘international child trafficking’, openbaarde waar kinderen de hele wereld rond gingen in de handen van mensen, die macht het allerlekkerst vinden, is opmerkelijk.

Verschillende websites speculeren over de reden dat RTL de Dr. Phil-uitzendingen per direct heeft gestopt. Vorige week was er een aflevering te zien waarin de psycholoog pedofilie bij elite aan de kaak stelt. De speculerende mensen denken dat dit de aanleiding is voor de stop.

Het is niet helemaal duidelijk of de speculerende mensen denken dat RTL de elite wil beschermen en daarom niets meer uitzendt, of dat de elite ervoor heeft gezorgd dat RTL is gestopt met het Dr. Phil.  (auteur Kavita)

Ook in Nederland is nieuws! In de rechtbank in Amsterdam is maandag een begin gemaakt met het horen van negen getuigen over een vermeend omvangrijk netwerk van kindermisbruik  in de jaren ’80. Getuigen stellen dat justitiemedewerkers bij het netwerk betrokken waren, waaronder de gepensioneerde Justitietopman Joris Demmink. Het onderzoek in de RKK, door de RKK, nadert zijn voleinding! In Juni.

Blijft dat deze geruchten al langer de ronde doen waar zelfs Bill en Hillary Clinton bij betrokken zijn. Hoge politici zijn heel goed in het uitwissen van hun sporen, aldus Kendall (de vrouw die bij dr. Phil haar verhaal deed), die toevoegde dat veel Amerikaanse politici zich al jaren schuldig maken aan het verkrachten van kinderen.

Extreem rijk
Ze merkte op dat de pedofielen waar ze door de jaren heen mee in contact kwam extreem rijk waren, mensen die werden gezien als pilaar van de gemeenschap.

Sommigen van hen beschikten zelfs over privé-eilanden of grote stukken grond, onthulde ze. “Ze kochten ons om op ons te jagen.”

(MCU) zelfs nu nog heb ik moeite om dit gruwelijke verhaal te geloven maar volgens dr Phil gingen hier maanden van onderzoek aan vooraf en is er sprake van 100 % waarheid getuigenissen, en nogmaals….ook wij werden niet geloofd.

Wordt vervolgd!