Fantasieën

hallo kwetsbaren

Franse chirurg misbruikte mogelijk bijna 350 kinderen

Een van kindermisbruik verdachte Franse arts heeft mogelijk veel meer slachtoffers gemaakt dan eerder gedacht. Het Franse Openbaar Ministerie meldt dat chirurg Joël Le Scouarnec in een periode van 30 jaar mogelijk zo’n 350 kinderen heeft misbruikt, melden Franse media.

De inmiddels 68-jarige Le Scouarnec liep in 2017 tegen de lamp na beschuldigingen dat hij een meisje had misbruikt. De autoriteiten namen vervolgens dagboeken in beslag waarin de arts het misbruik van jonge patiënten bijhield. Zo konden veel meer vermeende slachtoffers worden opgespoord. De advocaten van de arts hebben eerder gezegd dat hun cliënt ‘fantasieën’ toevertrouwde aan papier.

Op ons brave internaat arme broeders Franciscanen te Bleijerheide hadden wij ook een ‘dokter’: Bulletje (broeder Monulphus). Hij betastte, verkrachtte, misbruikte, verdoofde honderden kinderen, dan is de Nederlandse media niet bereid om het te vermelden. Zeker de laffe Limburgse media, pappenheimers, meelopers!

Le Scouarnec verschijnt komend jaar voor de rechter wegens het seksueel misbruik van vier minderjarige meisjes tussen 1989 en 2017. De zaak kwam aan het licht toen zijn destijds 6-jarige buurmeisje aan haar vader had verteld dat Le Scouarnec haar zijn geslachtsdeel had laten zien en haar had gepenetreerd.