Foetsie

eng(elen)Het was een wild weekend, optreden Pa’s Rock, te Heerlen, Zeezicht plus gezondheidsproblemen links en rechts omdat mensen nog altijd hoge verwachtingen hebben een ‘openbaring’ een Godspraak / revelatie mee te maken. Tijdens soundcheck optreden, kwam nog 1 Bleijerheide ‘jongen’ naar me toe die gegrond verklaring had, vrijwel in het begin van de meldpunt klachten naar voren gebracht. Hij was een van de eersten, had zijn klacht buiten alles en iedereen om, ingediend. Prima.

Na te hebben geïnformeerd of zijn gegrond verklaring bij steunbewijzen waren toegevoegd, erkende hij dat hij dit niet wist. Nu weet ik welke broeder het betreft maar waarom moet je achter zoveel hiaten, zoveel moedwillige gatenkaas op ieders bord controleren? Een leuk beroep hoor gaten / vakken vullen bij de super kerk maar pro-actief beleid ho maar.

Ach ja, daarvoor zijn wij: de slachtoffergroepen, dus we gaan er wel File photo of Atheist Bus Campaign creator Sherine posing for photographers in Londonachteraan. Wat niet meer te achterhalen is zijn de 2000 gesprekken steunbewijs die aan de orde zijn geweest. Nou, de bedoeling is om ook die te achterhalen maar het heeft weinig zin omdat er geen aantekeningen zijn gemaakt, gewoon -ins blauwe hinein- opgelost.

Foetsie!