For fun

Hier gaan we weer….voor je plezier een kind verkrachten en doden, is te ziek voor woorden. Deze inhumane kliek die nu op de radar staan van het Internationaal Gerechtshof  te Brussel, blijkt nog altijd niemand namen te kunnen noemen van daders?? Het lijkt op de Deetman klucht in 2010-2011 waar ik men. Deetman uitdaagde het woordje dader eens in zijn mond te nemen? Het klonk als in een sacraal koor ‘de slachtoffers hier en de slachtoffers daar’, nu zijn het volgens pop-icoon Bieber kinderen die ritueel geslachtofferd worden maar noemt niemand bij naam (man en paard). Sociale media mogen grenzen verleggen maar als het steeds bij insinuaties / suggesties blijft worden deze misdaden niet opgelost. Ook het Vaticaan zou betrokken zijn bij deze rituele jachtpartijen.

Europese koninklijken vermoorden naakte kinderen voor plezier bij menselijke jachtpartijen:

Dit is een in een reeks artikelen die uit het ooggetuige getuigenis zijn genomen voor het Internationaal Gerechtshof van Justitie in Brussel.

Vijf internationale rechters onderzochten bewijs van kinderverkrachting, marteling, moord en ontvoering die naar verluidt door de wereldwijde elite leden van het Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult netwerk zijn gedaan.

In de catacomben van katholieke kathedralen, het Vaticaan, zouden er regelmatige negende cirkelopoffers plaatsvinden in prive-boerderijen en bosjes en overheidsmachtbases in België, Nederland, Spanje, Australië, Ierland, Frankrijk, Engeland en de VS.

Namen

crimen sollicitationis brief van Ratzinger.

In Ierland, Spanje en Canada werden minstens 34 kindermassagegraven geïdentificeerd (al bekend van de Magdalena sisters??). Zij weigeren uitgraving door de respectieve regeringen, Kroon van Engeland en de Katholieke Kerk. In de Ninth Circle-activiteiten werd genoemd als Paus Francis, voormalig Paus Ratzinger; Anglicaans, Verenigde Kerk van Canada en Katholieke Kerkambtenaren, waaronder Cardinals; Leden van Europese royalty, waaronder koningin Elizabeth en prins phillip; Ambtenaren van de Canadese, Australische, Britse en Amerikaanse militairen en regeringen, waaronder de CIA van de VS, plus prominente ministers van regeringen, rechters, politici en zakenlieden uit de VS, België, Nederland, Canada, Australië, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Oranje boven, de elite ten dode opgeschreven?