Waanzin verhalen of doe aangifte

Justin Bieber vertelde honderden mensen in een bijbelstudieklas in Los Angeles dat hij wakker is geworden door de ‘slechtheid van de muziekindustrie’, hij moet een pauze nemen van de industrie omdat het ‘gecontroleerd wordt door het absolute slechtste soort mensen – pedofielen. ”

Toch is dit een vlucht, de enige manier om deze waanzin te stoppen is juist informatie te geven; naam en paard te noemen, aangifte te doen en je niet terug te trekken als een laf schoothondje want hoe lang moet dit doorgaan deze geheime, achterbakse initiaties om zelfs kinderen het leven te ontnemen. Als de muziek industrie zo moorddadig ziek is dan wordt het tijd om mijn pijlen als muzikant te richten op deze zieke elite. Ook vertelde Bieber dit bij een bijbel studie van ‘een congregatie’?? Wij (MCU) weten alles van congregaties mogen we de naam van deze orde weten? En het feestje in wiens huis vond het plaats? Graag iets concreter en aangifte doen, anders zijn dit loze aantijgingen (Bert Smeets).

Bieber is regelmatig gespot bij de Bijbelstudieklas die in de Montage in Beverly Hills werd gehouden en op zaterdag 22 juli deelt hij mee wat hij beschreef als een ‘verschrikkelijk verhaal’ bij de gemeente en legde uit waarom hij voelde dat hij zijn wereldtour moest afsluiten.

Bieber vertelde dat hij aangemoedigd was om seksueel misbruik te maken van een jong kind dat voor een feest was gekocht voor de feestdag. Seksuele bevrediging van de industrie elite.

‘Ik wilde dit niet doen. Ik heb het echt niet gedaan. Ze zeiden dat dit kind was bedwelmd, het was verschrikkelijk, ‘zei Bieber en verklaarde dat het hem duidelijk werd dat hij toegang zou krijgen tot de’ zakelijke kant van de industrie ‘als hij bij de club kwam door de initiatie rites te doorlopen.

‘Ik zou niet alleen een performer zijn, ik zou een mogul zijn. Dat pad zou voor mij openstaan, zoals het voor Jay-Z deed. ‘

“Om mee te doen aan de club zou ik slechte dingen moeten doen aan dit arme kind. Maar toen besefte ik dat zelfs dat niet genoeg was voor hen. Ik zou ook dit kleine kind moeten doden. ‘ (!!??)

Bieber zei dat hij geruchten over dit soort initiatie in de muziekindustrie had gehoord, maar daarmee was hij niet eerder geconfronteerd.

“Ik kreeg te horen dat ze deze feesten in het geheim filmen. Zodra ze je op de video hebben, hebben ze jou. ‘

Bieber zei dat zijn geweten duidelijk is omdat hij niet deelnam, maar het lot van het gedrogeerde kind hem achtervolgt.

“Ze zeiden dat dit kind door een paar verschillende mannen werd verkracht. Ze zeiden dat hij bloedde. Ik kwam er maar ik hoorde dat hij stierf en dat achtervolgt me. ‘

Deze bewering van Justin Bieber voegt toe aan de golf van beschuldigingen gemaakt door beroemdheden en muzikanten over de echte aard van de elite van muziek en entertainment. Corey Feldman en Elijah Wood zijn beiden gegaan op record waarin de pedofilie in het hart van Hollywood wordt blootgesteld.

Volgens Elijah Wood worden onschuldige jonge levens verwoest om ‘mensen met parasitaire belangen’ te bevredigen die ‘je als hun prooi’ zien. In een interview met de Sunday Times viel Wood een reeks bombardementen af ​​over de pedofielen die de industrie rennen en noteren Dat “Er is duidelijk iets nieuws in Hollywood. Het was allemaal georganiseerd. ‘

Steeds meer sterren komen naar voren met soortgelijke verhalen over het verdorven Hollywood en muziek Industrie systeem.

In de afgelopen maanden heeft Nicole Kidman en Lindsay Lohan ook gepraat over pedofilie in Hollywood. Dichte vrienden van Chris Cornell en Chester Bennington beweren dat het onlangs overleden paar in de pedofielring werkte in het hart van de muziekindustrie, en dat kostte hun hun leven.