Gijsen de profeet

sterrenhemel

Nu mag hij zich verantwoorden tegenover zijn oude werkgever…..
Ben nu 60 heb toen ik 15 jaar oud was hem gebeld met de mededeling dat ik jaren sexueel en geestelijk misbruik was door de fraters van Tilburg…hij zei toen daar zul je het wel naar gemaakt hebben…
toen ik 3 jaar geleden een advocaat in handen heb genomen en ook melding heb gedaan bij de commisie Deetman en Samson, heeft mijn advocaat hem gedachtvaardigd via zijn advocaat liet hij mij weten mij niet te kennen en nooit een telefoongesprek met me gevoerd te hebben….nou mag hij zich verantwoorden voor hetgeen hij wist van alle misbruik zaken in de Roomkatholieke kerk….een slachtoffer…

4 gedachten over “Gijsen de profeet”

 1. Ik scheef een stukje in een provinciale krant maar dit werd niet opgenomen. (zonder reden) dus het spook woekert voort.
  Mijn reactie bij op deze blog blijf ik nog steeds voor de volle 100% achter staan.
  AT

  1. Op dit internationaal blog kun je alles kwijt At, die hele vrijheid van meningsuiting is blijkbaar alleen weggelegd voor een kleine elite, zoals de geldende opvatting van een provinciaal krant, jouw visie doet er niet toe. BN’ers krijgen ook hogere punten en mogen altijd en overal hun mening vertellen, raar hoor. En dan, de veelheid aan anonieme standpunten, vliegen in het rond…als wij er toch zo van overtuigd zijn dat we in een vrij land leven, kom dan gewoon voor je mening uit. Dank At.

 2. Jammer dat niet alle klachten tegelijk naar de commissie zijn gegaan. Als ik het allemaal zo verbrokkeld hoor dan lijkt het mij voldoende om er een gegronde klacht van te maken.
  Misschien is er nu vanuit een andere hoek hoop.
  De commissie oordeelt makkelijker over iemand die de pijp uit
  (is) of (heeft).

  1. Ja, zeer vreemde zaak, het werd maar gerekt en gerekt, opmerkelijk dat vlak voor Gijsens dood 1 klacht pas doordrong tot de commissie die deze overigens weer op een ander (langer) traject hebben geplaatst. De andere ‘klacht’, die van ondergetekende, werd vlak voor zijn dood nog van zijn eigen klaagschrift geschrapt??? Je zou haast heel rare conclusies gaan trekken!!

Reacties zijn gesloten.