God, pardon Bodar heeft gelijk

Bodar glossy

Antoine Bodar vond zijn optreden in een uitzending van De Wereld Draait Door een dieptepunt. Wij vonden de kerk een dieptepunt toen alle seksueel misbruik verhalen naar buiten kwamen in 2010 / 2011, mede door klokkenluider org. MCU.

“Een strafrechtadvocaat (Jan Boone, red.) betoogde uitvoerig dat de kerk een misdadige instelling was en Jan Mulder, met wie ik nota bene een commercial voor de Postbank heb gemaakt, riep dat ik die vreselijke club eens moest verlaten. Toen stond het huilen mij nader dan het lachen. Ik had moeite om niet in tranen uit te barsten”, zegt Bodar in een interview in Elsevier.

De 73-jarige Bodar wil, afgezien van de desbetreffende uitzending, niet klagen over de aandacht die hij van de Nederlandse media krijgt, ‘maar ik word met een grote onwetendheid en soms onfatsoen tegemoet getreden’.

God, nee Bodar heeft gelijk. Ik zie hem nog lachend vooruit lopen bij Deetman’s eerste persconferentie in 2010. Blij met de protestant Deetman en de aandacht maar gunde me geen blik waardig terwijl ik overal op de Ned. tv te zien was in die tijd. Narcis Bodar weigerde samen met mij bij Pauw en Witteman te gaan zitten.
Bla, bla onze Bodar die zo met de slachtoffers te doen had, gunde me geen blik waardig en dat is zijn grootste verdriet: zijn eigen traantjes.