Groen achter de oren en nog groener onder het tapijt

tapijt 2De lijsttrekker van de Duitse Groenen, Jürgen Trittin, ligt met minder dan een week te gaan voor de parlementsverkiezingen flink onder vuur.

Trittin heeft naar nu blijkt in 1981 als lid van gemeentelijke partij in Göttingen een standpunt voor pedofilie verdedigd. Dat schrijven twee politicologen die onderzoek deden naar het pedofilie-verleden van de Groenen in de krant die Tageszeitung (TAZ).

Pedofilie

In mei dit jaar bracht Der Spiegel de Groenen al in verband met standpunten voor pedofilie uit de jaren 80. De bal kwam onder meer aan het rollen nadat journalisten een tijdschriftadvertentie uit 1983 hadden gevonden, waarin een werkgroep van de Groenen pleitte om seks tussen volwassenen en kinderen toe te staan. De verhalen over het pedofilieverleden van de partij gingen al langer de ronde, maar werden altijd onder het tapijt geschoven. (NOS)

Groenlinks in Nederland heeft bij monde van Femke Halsema me ooit koud toegeworpen ‘dat wij scheiding van kerk en staat hebben’??? Dit alles in 2010 tijdens grote onthullingen misbruik…ze had haar standpunt wel erg snel paraat!!! IK ANTWOORDDE: ‘DUS ZE KUNNEN GEWOON HUN GANG GAAN’?

GROEN ACHTER DE ORENtapijt

De geschiedenis van GROEN LINKS inzake pedofilie is opmerkelijk. GroenLinks omarmde lange tijd pedofilie openlijk, maar was wel zo verstandig er geen campagne-onderwerp van te maken. Herman Meijer, toenmalig partijvoorzitter en actief pleitbezorger van de pedofiele zaak, deed uitspraken als “Sex met kinderen moet kunnen.” en “Ik kan ook wel eens op een knaapje vallen.” En Herman maakte het nog bonter: “Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt.” Doodleuk hij voegde hieraan toe: “Als er geweld wordt gebruikt dan is dat gewoon geweld of misbruik en dan zijn weer genoeg andere wetten om daar iets tegen te doen.” Meijer omschrijft zichzelf dan ook als “polymorf pervers.”

Meijer pleitte samen met de werkgroep RozeLinks voor de afschaffing van de leeftijdsgrenzen in de zedenwetgeving en zelfs het geheel afschaffen van die wetgeving. De werkgroep had enkele opmerkelijke citaten staan op de website van GroenLinks. Zo klaagt RozeLinks dat de wettelijke strafbaarstelling van sex met kinderen “een belemmering kan zijn.

(MCU) Begrijp steeds beter waarom wij parlementaire enquête er niet doorkregen! Standpunt Tweede kamer over liberalisering zedelijkheidswetgeving uitgedragen door veel partijen. VVD, CDA, PvdA, sleutelden aan zedenwetgeving sinds de tachtiger jaren.