Het Sloper Journaal (20) (gewoon)

parochieblaadje / fabeltjes krant De Limburger

Het parochieblaadje ‘De Limburger’, schrijft vandaag tendentieus in haar krant: “Bert Smeets van de actiegroep was gisteren niet bereikbaar voor commentaar”, hiermee suggereert de Limburger dat ik (we Blauwe Sloper comité)  weglopen. Zo wie zo tendeert het hele artikel naar: ‘weglopen, ‘de meeste bewoners vertrekken gewoon“, het woordje gewoon doet vermoeden dat de bewoners het eens zijn met de slopers plannen. Journalistiek slecht en half werk want we hebben al weken handtekeningen van mensen verzameld dat ze gewoon vertrekken tekent de angst en onzekerheid waarmee alle anti-kraak of ’tijdelijke contracten’, mee behept zijn.

U mag mijn telefoon controleren wie gisteren of de dagen daarvoor gebeld heeft in ieder geval  ‘geen Limburgse krant’, vals en suggestief, en zoals in het verleden al vaker werden stichting Mea Culpa (klokkenluider seksueel geweld) niet gehoord volgens journalistieke hoor en wederhoor principes. Is niet nodig hij was niet bereikbaar dus passen we deze achterbakse vorm van censuur toe: ‘Bert Smeets we ontkennen hem gewoon’.

Een laconieke sprookjesachtige propaganda berichtgeving van de Limburger want Covid 19 en de woningnood bestaat niet in Maastricht. In Maastricht alleen ‘sjiek en sjoen’ nieuws door de gesubsidieerde media waar voor lagere inkomens geen plek meer is. Verslaggever Joos Philipsen is naïef en heeft geen idee van de historie zoals deze krant het kindermisbruik schandaal op internaten decennia in de doofpot hield. Er verandert niets in het zuiden met deze naïeve mentaliteit. Mea Culpa.

Ook nu ‘Bert Smeets is niet bereikbaar (de lafaard) lekker opstoken, een groepje tegen je ophitsen een traditie, die in Limburg nooit verloren gaat. De Limburger volgt de lijn van de Franciscaanse pedo broeders: ‘excommuniceren en isoleren’, hetzelfde geweld als op internaten ben ik er weer niet (niet bereikbaar) hoe vals kun je zijn. Toen was ik 10 jaar maar nu ga ik heel hard schreeuwen…huichelaars.

Joos Philipsen volgt braaf de lijn van de planmakers en Servatius / gemeente Maastricht hij krijgt tenslotte betaald voor deze knullige berichtgeving en ja we krijgen een fietsroute erbij naar Mariaberg (??) (en lucht) wat overigens nu ook al gewoon per fiets of al wandelend te bereiken is.

Terecht dat de PvdA vragen stelt ivm met Corona en een teruglopende economie en uiteraard willen wij en onze advocaat bewijzen zien van de verlenging want wij kunnen het tegendeel aantonen want….’is er gewoon niets aan de hand’?