Het Westelijk Strafhof

Vietnam kinder napalmDe speciale onderzoeker voor Noord-Korea van de Verenigde Naties dringt er bij de VN-Veiligheidsraad sterk op aan om Noord-Korea door te verwijzen naar het Internationaal Strafhof (ICC).

Marzuki Darusman wil dat Pyongyang rekenschap aflegt voor de enorme mensenrechtenschendingen in het communistische land. Het verslag van Darusman wordt dinsdag gepresenteerd. De VN-onderzoeker roept lidstaten op de verantwoordelijken voor de mensenrechtenschendingen te arresteren, mochten zij zich in het buitenland begeven.
 .
Kan Bush en Blair, Washington en Londen dan ook even genoemd worden en beide heren oppakken vanwege honderdduizend doden, alles om het nucleaire bewapende Irak te ontmaskeren, een doelbewuste leugen. Beide  moordenaars, Blair ’n vriend van Kadaffi en de ander dol op olie waarvoor duizenden Britse en Amerikaanse soldaten een dodelijke prijs voor hebben moeten betalen. Voor het hof met deze jongens, en onderzoek tevens de rol van de wapen industrie, de massa slachting in Vietnam niet te vergeten. De bad guys bevinden zich blijkbaar alleen in het oosten!