Huichelaars

Zeer ernstige schoffering van slachtoffer door Broeders van Scheppers(Broeders van Onze-Lieve-Vrouw van Barmhartigheid F.D.M) die toewijzing klachten gegrond verklaringen naast zich neerleggen!! Niets nieuws voor de stichting Mea Culpa die al jaren hierop wijzen; wel voor andere slachtoffer organisaties die de andere kant uitkijken wanneer het de Engelenjongens betreft van jongenspensionaat Bleijerheide dan geeft men niet thuis.

De klokk wil niet pappen en nathouden terwijl zij de eis van parlementair onderzoek hebben laten vallen!!!?? Hoe stom kun je zijn en hoe lekker kun je je laten inpakken. Wij timmeren al tijden aan de weg door te wijzen op het gedraai van KNR, contactgroep, Eijk, de van Dammen (Van Dam die terecht door iemand van ons zeer pittig is aangesproken bij een van de hoorzittingen kamer) maar we worden als subversieve opstandelingen in een hoek gezet, leuk is anders. Nu dan ‘men wordt boos’ ik moet er een beetje om lachen want van die andere slachtoffergroepen heeft zich niemand solidair verklaart met de engelen jongens van Bleijerheide want wij publiceren hier al jaren over. Arme broeders Bleijerheide weigeren iedere verantwoordelijkheid, en dat is duidelijk GEEN NIEUWS! Nu komen de huichelaars weer in beeld met de slachtoffer vlaggen, zij die vette subsidies ontvangen, zich hebben laten gijzelen door mooie procedures Deetman, hun ego’s laten strelen door alle egards op de Lange Voorhout, ja opeens ben je iemand….zum kotsen.

13 gedachten over “Huichelaars”

 1. Geld moet rollen en dat doet het bij het meldpunt SM.

  Kijkt u eventjes mee?!

  Begroting 2012 Begroting 2011 Werkelijk 2010
  Personele kosten 574.400 495.500 274.778
  Juridische Adviseurs 569.000 338.000 174.756
  Klachtenbehandeling 258.000 333.000 27.110
  Vertrouwenspersonen 69.000 97.000 6.264
  Compensatiecommissie 104.000 17.0000 0
  Klankbordgroepen 2.000 2.000 0
  Huisvestingskosten 67.900 39.050 8.084
  Bestuurskosten 5.000 6.750 2.340
  Diverse 120.000 146.200 66.591
  Totaal 1.769.300

 2. Hebben jullie een idee wat het kost als je lid ben van een PEDOFIELEN organisatie.
  Tel al die daders is op en vermenigvuldig dat met de abonnementprijs van de VERENIGING dan begrijp je pas dat er geen geld meer is bij die ordes.
  Ik denk maar even nuchter.

 3. Wanneer je je dat niet kunt voor stellen is het wellicht nuttig ook wat dat betreft eens naar de andere landen te kijken? Ierland is een erg aardig voorbeeld van Congregaties die het verdommen om over de brug te komen.
  En via de Abuse tracker kun je een aardig inzicht krijgen over hoe ver Coingregaties en de bisschoppen gaan (en gegaan zijn) in het niet betalen c.q. voorkomen dat er betaald zou moeten/kunnen worden.
  Zelfs wat dat betreft is er helemaal niets nieuws onder Neerlands zon.

 4. Een suggestie, wat dan wellicht handiger is dan mijn noodzaak tot het ook ’s gaan denken aan een rugkrabber: er gebeurt heel erg veel nu rond die te vormen Royal Commission in Australië. Op dit moment worden er aan alle kanten debatten gevoerd (en adviezen gevraagd!) over wat die Commissie dan welk en niet zou moeten (en kunnen). Binnen allerlei geledingen, zelfs binnen en met die RKK.

  Wellicht is het idee je daar ’s in te verdiepen?
  Dat heeft zo’n aantal voordelen.
  Zoals dat je je mond er niet eens over open hoeft te doen, ’t zal wie dan ook gebraaien zijn wat iemand van ons hier vind, maar het biedt je wél de gelegenheid eens – en met alle vrijblijvendheid die daar dus bij komt – eens te lezen wat een aantal andere mensen – waaronder ook internationale kanonnen – denken. En vooral ’s te kijken naar een aantal vragen en problemen die erbij spelen, discussies en vragen die we hier niet hebben gevoerd/gehad, maar braaf aan Deetman hebben over gelaten (of aan Samson) .

  Ook al zijn de systemen niet hetzelfde, wellicht zinniger om met de ervaringen die we inmiddels hebben en discussies die er daar (en elders! ) gevoerd worden, die vragen die boven komen, dan nog ’s verder te kijken?

  Ik vind het in ieder geval boeiend en zo af en toe knap verhelderend ook. Niet alleen persoonlijk maar ook voor de situatie / oplossingens modellen hier. En ik krijg er in ieder geval minder een sik van!!
  Wat let je? Wie weet….

  1. Wanneer de (voorzitter van) Klachtencommissie zou (moeten) accepteren, dat oversten en ordes de adviezen zomaar naast zich neer kunnnen leggen is dat zeer ernstig te noemen.
   Het is niet denkbeeldig dat een integere voorzitter dan gefrustreerd (tevoren aangekondigd) zal opstappen. Dat zou zeer jammer zijn. Maar wel terecht.
   Mr. Stevens heeft zijn aversie tegen deze gang van zaken nimmer verhuld.
   Maar ik kan me haast niet niet voorstellen dat de KNR en de Bisschoppenconferentie de onwil van oversten en ordes zal accepteren. Al was het maar om hun eigen geloofwaardigheid te waarborgen alsmede die van de Meldpuntprocedure.

 5. Kun je niet gewoon ’s een rugkrabber kopen of zo, of aan sinterklaas vragen?

  Ik krijg hier zo’n sik van, Bert. En ik vind dat je de belangen van ons allemaal – betrokken bij dat historisch misbruik van die RKK – schaadt door iedere keer weer gezeur over die Wiel Stevens zonder dat je duidelijk maakt wat nu eigenlijk het probleem met die man of die Cie. is.

  En dat terwijl ik van anderen slechts op zijn minst neutrale maar nog veel meer positieve ervaringen heb gehoord c.q. gelezen.

  1. Nou die sik kan zelfs een vrouw goed staan, en die rugkrabber vind ik onmenselijk, liever mensenhanden maar ieder zijn heug en meug Crispina. Het is altijd fijn om les van je te krijgen, doe dit, doe dat adviezen met modellen / modussen sjonge jonge wat verhelderend. In Australië en in Amerika kopstukken, professoren, nou noem de edelen allemaal maar op die zijn niet zo stom als wij die het aan Deetman overlaten. Dat was overigens niet mijn idee maar iedereen vond het goed in dit land en hijgde naar de Lange Voorhout om zaken te doen. Over Stevens geen slecht woord, begrijp me goed, hij hoeft niet geofferd te worden maar als hij zijn woord houdt kan hij beter de eer aan zichzelf houden en wordt de politiek in ieder geval wakker want men wist binnen de kerk dat deze situatie zou ontstaan, al tijdens Deetman! Dus Crispina weg met die rugborstel ga lekker relaxen in het kippen Hilton waar de volgende ‘blijf van mijn lijf jeuk orgie’ plaatsvind. Sinterklaas amuseert zich best hier, misschien kunnen we hem hierna eens naar Australië sturen.

   1. Voorzichtig an, Bert, straks krijg je weer last van je groen onderaards spam vretertje, man. Dat schijnt de laatste weken paralel te lopen met dit soort opvliegers.

 6. De RKK lijdt wellicht aan een dissociatieve stoornis. Het OM is bipolair.

  Iemand riep ooit “…dan ben ik weg…”

  1. Allemaal voor de bühne, ze incasseren sneller dan welke gegrond verklaring dan ook. Die ‘dan ben ik weg figuur’ zit er nog steeds, was dit niet Stevens? Dan heeft het Vaticaan geen geld voor een kersttal van 550.000, let wel een half miljoen euro, en laten die betalen door de belastingbetalers van de regio Basilicata. Nou al de kerststallen in ons land zullen ook wederom opgetuigd worden en dat mag wat kosten, nee ze hebben geen geld is de pr boodschap van het Vaticaan en die gaat men, let op mijn woorden, overnemen als dissociatieve papegaaien. Kindje Jezus wordt zo wel erg misbruikt!

Reacties zijn gesloten.