In de Herfst

jimmy-savile-Tatcher
jimmy-savile-Tatcher

Net als de Demmink zaak worden onderzoeken naar priesters in de RKK op de lange baan geschoven. In den beginne wist men van niks en daarna komen geleidelijk aan scheurtjes in de verklaringen over het toegedekte misbruik. In Nederland wil men geen Engelse toestanden zoals met Jimmy Savile, de Leedse kinderclown. De premier van Great Britten Edward Heat werd ook beschuldigd van seksueel geweld. In Belgie heeft eindelijk de Brugse bisschop Jozef De Kesel priester M.D. gesuspendeerd die verdacht wordt van seksueel misbruik in de jaren tachtig. Dat meldt het bisdom vrijdagochtend. Nederland is schoon en braaf, ach ja Brongersma PvdA senator en zijn vrienden club….moest niet in parlementaire enquete ter sprake komen.

De bisschop nam die beslissing, omdat M.D. ondanks een verbod naar Brazilië vertrok tijdens zijn preventieve schorsing die nog liep. Nou binnenkort vertrekt er weer iemand via de achterdeur en dan is voor Nederlandse begrippen alles weer in orde. Zolang er maar geen breed onderzoek komt naar seksueel misbruik

Br Eligius corrigeert een leerling
Br Eligius corrigeert een leerling

in de politiek en zeker niet naar Bleijerheide want dat WIL (media en OM) niet in Limburg. Op Bleijerheide hebben ze tot op heden nog steeds geen onderzoek gedaan. Liggen meerdere aangiften op de burelen van de OvJ.

De P.C. Van  Justitie  had tijdens de vaste Kamercommissie beloofd dat elke aangifte serieus wordt bestudeerd en afgehandeld!! Ha, ha! In de herfst ja ja lieve kijkbuis kinderen Sinterklaas luistert aandachtig!