Invasian virus, wodka and the big reset

invasie NormObama overweegt humanitaire hulp aan Noord Irak door luchtaanvallen. Nieuwe invasie in Libië opperde CNN? Nadat Kadhaffi verdreven is blijft het uitkijken rond de oliebronnen. Israel-Gaza net uitge’invaseert’, hoewel Hamas is ‘willing to resume the battle’. Een dronken Rasmussen van de Nato waarschuwt de Russen niet de grens over te steken terwijl Oekraine met behulp van het westen, de eigen bevolking torpedeert. Isis rukt met haar Islamitische staat op, grenzen doen er niet toe. Ebola invasie, farmaceutische chemische invasie voor iedereen die een kwaaltje heeft, oververmoeid raakt en tot op het bot ontzield wilt worden (lees de bijsluiter).

Hackers invasie in onze computers: stelen 1.2 biljoen passwords. Het afluister systeem van NSA dringt diep door tot de kleinste kieren van uw huiskamers. Merkel te goed  ‘bevriend’ met Poetin. Merkel spreekt immers Russisch, en oh ja dat is heel verdacht. De paranoia invasie van steeds meer politici met persoonlijkheidsstoornissen die de eerste wereldoorlog willen herdenken omdat hij zo zinloos was, en omdat een idioot de aartshertog Frans Ferdinand van Oostenrijk alle grootmachten van die tijd de gevoelige tenen liet beroeren. Er kon veel nieuw wapentuig lekker uitgetest worden, paarden stierven massaal omdat ze te laat beseften dat het een verouderd oorlogsmiddel was.

Zou mevr. Lagarde met haar getal 7 numerologie en big reset filosofie die onze economie nodig heeft wederom miljoenen mensen de dood injagen want de werkeloosheid is immens in Europa. Nee, de werkeloosheid zal niet door onze gulzige bankiers opgelost worden die ver weg het leed van de wereld op afstrand zullen volgen. Nee, de invasie ellende is voor ons, en voor ieder die zich op social media het dagelijkse leed van ’s ochtends tot ’s avonds voor het voetlicht brengt in de hoop erkenning te vinden onder vele face vrienden. De wanhoop van links die ieder journaalbeeld haarfijn analyseert en haar gelijk wilt ijken. Populair blijven wordt steeds moeilijker maar laat gaan tweet, tweet de invasie van het Twitter rijk, vergeet niet uw password te veranderen…én…..wodka dog Laten we afspreken dat de politici deze keer zelf naar het front gaan..hop Rasmussen dit rondje is van mij!