Nederland uit de Navo

stop_de_navoWe vergeten heel veel als het niet in het nieuws is..Afrika, Soedan waar de strijd zich kenmerkt volgens mensenrechtenorganisatie door moorden op burgers op grond van etniciteit, en de massale vernietiging en plundering van burgereigendommen. Niemand van links (rechts) die zich populair kan maken met deze issues.

Ook de Christenvervolging staat niet hoog op de agenda: De kerk in Groot-Brittannië heeft er de grootste moeite mee om de vervolging van christenen in islamitische samenleving openlijk als probleem aan te spreken. Zo vergaat het ook de Evangelische Kerk (EKD) in Duitsland. De reden ‘bang voor confrontatie’?

Dan kwam Timmermans met zijn visie over landjepik, de anderen stoken de boel op, hoe makkelijk ‘altijd de ander, nooit wij’! Timmer’mans genoeg’ vergeet dat wij zelf stoken en ophitsen, zie de vuistjes van Hans van Baalen die al vroeg dit jaar op het Onafhankelijksplein in Kiev riep dat Europa de ‘Oekraïners’ niet in de steek zou laten. Hans met de vuistjes bedoelt natuurlijk de Nato die weet dat Oost-Oekraïne van oudsher russisch-orthodox is. ‘Uiteindelijk zullen dictators het nooit winnen van hun volk,’  memoreerde Van Baalen in extase. Oh, zit dat zo het Oost-Oekraïense volk zal zich nooit laten knechten door Kiev (al eeuwen niet), met of zonder steun van de Navo. Dictators, Sovjet gevaar de oude stereotypen worden van stal gehaald. Ik kom in Rusland, en dat wil zich niet steeds de wetten laten voorschrijven door het westen. Er is een Russische variant op hedendaagse problemen, en het ware beter niet zo arrogant en met een boycot te dreigen, zolang er geen duidelijkheid is over de toedracht neerhalen vliegtuig MH17. Ondertussen zijn we ‘de schuldigen’ al aan het straffen. Wel sateliet beelden van troepen verzameling aan de Russisch- Oekrainse grens maar niets te zien op 17 Juni? Wie hits wie nou op? Willen wij nog dit soort machtsstrijd / blokken? Nederland uit de Navo. false flags 2