Klassenjustitie en seks

klassenjustitieHet woord is gevallen in de Tweede kamer, naast de zwetende handen van de militairen over de JSF in de Thorbecke zaal, is een nog belangrijker sociaal-maatschappelijk begrip aan de orde gesteld tijdens de Ronde tafel Hoorzitting en met een open zenuw behandelt: klassenjustitie.

Uit kwantitatief onderzoek bleek ( stond nergens in de opdracht van rapport Handelwijze OM vanaf 1945) dat niet alleen de geestelijkheid profiteerde van (voorlopige) sepots maar ook andere, hoog op de sociale ladder staande / klimmende types…klassenjustitie!

De welgestelden hadden zo hun fouten maar hun edele achtergrond zorgde voor veel begrip bij justitie. Wie krijgt geen rode oortjes van de goeie contacten tussen OM en kerk, (staat en kerk zijn gescheiden echter ze lagen wel degelijk bij elkaar in bed). Een LAT relatie tussen kerk en staat, zorgt er in ieder geval voor dat wij al gravend terug moeten in onze jeugd. ‘Kunt u zich nog herinneren hoe het gezicht van die broeder eruit zag toen hij met zijn vinger in uw kont zat’? De kerk wilt het weten. En dan gaat het niet over 1 ijl opgewonden broedertje of pater, neen, het gaat dan over vele steunbewijzen betreffende de bulleman, en of ik kan aantonen dat ik tijdens mijn vele erbarmelijke relaties…..of ik seksueel ook wel heb kunnen genieten? Ja,  ja, dan heb je een hele tijd niet meer gebiecht en moet je bekennen dat het allemaal slecht was of te snel klaarkwam of borderline ademnood, paniek aanvallen aan je orgasme is vooraf gegaan. De kerk wilt het weten. Steunbewijs tussen de lakens !

Het gezicht van Bulletje heb ik altijd een gruwel gevonden, die dikke bril, koude blik en die lege, gulzig slurpende blikken op je jongens lijf. Ik kan zijn kop niet zien, en ik moet walgen van zijn manipulatief gedrag in de ziekenboeg. De kerk wilt het weten…ik verafschuwde deze man. Bij deze.

foto  W. Bosch
foto W. Bosch

Het OM betreurt de gang van zaken rond de ‘klassen justitiële dwalingen vanaf 1945 en wil wel excuses aanbieden op aandringen van de heer van der Steur van de VVD maar dan 1 op 1 binnenskamers waar de nieuwe PG mevr. Penn eventueel nog een lied voor je wilt zingen. Daar sta je dan op de onderste ladder terwijl kerk en staat in bed liggen, je het hemd van je lijf vragen over de nadelen die je maatschappelijk heb opgelopen door het geweld en misbruik, bepalen zij de schadeclaims.

 

 

 

 

One thought to “Klassenjustitie en seks”

  1. Toen ik met mijn ervaring kwam bij de advocaat die mij was toegewezen door Meldpunt en hij vroeg of er foto’s van het contact waren heb ik geantwoord dat er in 1953 nog geen DIGITALE CAMERA’S waren. Toen ging hij in een ANWB boek kijken wat de eventuele te verwachte schade vergoeding zou kunnen zijn en dat kwam neer op € 138. Zou dat wel nuttig zijn om aan deze zaak te begingen zei hij.

    Ik heb toen ook deze advocaat na melding aan Meldpunt mogen inruilen voor een ECHTE advocaat die mijn verhaal anders benaderde en anders verwerkte in mijn aanklacht.

    Achteraf was de advocaat die bij ons in de kast stond beter dan de eerste die ik had Maar in onze kast stond “ZWARTE KIP” advocaat gemaakt van “SCHARREL EIEREN”

Reacties zijn gesloten.